Повезане вести

Дејан ће гребати на капији кад ово види! Цар дохватио Далилу, она заборавила да је удата, све пршти од страсти! (видео)

Дејан ће гребати на капији кад ово види! Цар дохватио Далилу, она заборавила да је удата, све пршти од страсти! (видео)

Курир 23.10.2021
Далила Драгојевић и Филип Цар заспали су заједно у изолацији, а она је устала раније како би се спемила за емисију. Она је одмах устала из кревета и упутила се ка Белој кући, а пре тога је изљубила и изгрлила Цара, који ју је… »
Ове речи ће заболети далилу - огласила се њена мајка! После пољупца с Филипом Царем рекла све - Биће тако док сам жива

Ове речи ће заболети далилу - огласила се њена мајка! После пољупца с Филипом Царем рекла све - Биће тако док сам жива

Мондо 23.10.2021
Далила и Филип Цар све су приснији у Задрузи. Далила и Филип Цар све су приснији у Задрузи. Након што су јуче били све ближи, а потом се и "везали" у соби за изолацију, по задатку Великог шефа, учинило се да је дошло до пољупца… »
Далилу ће ово дубоко заболети! Огласила се њена мајка након пољупца са Царем: Дејан је моја душа и тако ће остати док сам…

Далилу ће ово дубоко заболети! Огласила се њена мајка након пољупца са Царем: Дејан је моја душа и тако ће остати док сам…

Курир 23.10.2021
Далила и Дејан Драгојевић откако су ушли у ријалити наишли су на проблеме у браку, а свему томе кумовао је Филип Цар. Наиме, Далила се зближила са Царем, те су из дана у дан постали све ближи, а сада се тим поводом огласила њена… »
Филип причао да му се свиђа Станија: Сви се питају да ли ће се Далила развести, а његова сестра је раскринкала бројне лажи

Филип причао да му се свиђа Станија: Сви се питају да ли ће се Далила развести, а његова сестра је раскринкала бројне лажи

Блиц 23.10.2021
Далила Драгојевић и Филип Цар као овонедељни потрчци спавају у изолацији, а делује да им је упркос сукобима однос из дана у дан све приснији. Многи се питају да ли ће се због Цара Далила и развести од Дејана, а мало ко зна да су… »
Она је Божије дете! Мајка Далиле Драгојевић стала у одбрану своје ћерке и осудила све оне који је нападају, споменула цркве и…

Она је Божије дете! Мајка Далиле Драгојевић стала у одбрану своје ћерке и осудила све оне који је нападају, споменула цркве и…

Ало 23.10.2021
Далила је последњих дана у жижи интересовања јер је ступила у однос са Филипом Царем, са којим је у изолацији, док јој супруг Дејан Драгојевић борави у Белој кући. Емина Мујић, мајка Далиле Драгојевић, огласила се на друштвеним… »
Прељуба уживо - пао први пољубац далиле и цара?! Муж сломљен након гледања снимака, а ево шта му жена ради! (видео)

Прељуба уживо - пао први пољубац далиле и цара?! Муж сломљен након гледања снимака, а ево шта му жена ради! (видео)

Мондо 23.10.2021
Да ли је Далила сада стварно "бивша жена" као што је рекао Дејан? Да ли је Далила сада стварно "бивша жена" као што је рекао Дејан? Далила Драгојевић и Филип Цар нашли су се у соби за изолацију. Легли су у своје кревете, које су… »

Вести дана »