Povezane vesti

Šest osoba smrtno stradalo u požaru u Brčkom

Slobodna Evropa 23.10.2021
Šest osoba je smrtno stradalo, a više njih je povrijeđeno u požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak u Brčkom 23. oktobra, potvrdili su zvaničnici Distrikta Brčko. “Na pedijatriju je primljeno sedam osoba, od… »

Šest žrtava u požaru u Brčkom

Politika 23.10.2021
BRČKO – U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u naselju Suljagića sokak, u Brčkom, smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno, potvrdila je Policija Distrikta Brčko za portal Kliks. Policija je jutros u 6:20 sati primila prijavu… »

Brčko: Šest osoba poginulo u požaru

Al Jazeera 23.10.2021
Policijski službenici su u 6:20 sati dobili prijavu da u ulici Sarajevska, na skretanju prema naselju Suljagića sokak, gori kuća. U požaru koji je u subotu zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak smrtno je stradalo šest osoba… »

Detalji tragedije u brčkom: Među poginulima i deca, sveće najverovatnije izazvale požar! Komšije u šoku video

Kurir 23.10.2021
Velika tragedija zadesila je rano jutros brčansko naselje Suljagića sokak kada je u požaru smrtno stradalo šest osoba, među njima dvoje dece. Komšije tvrde da su vatru u kući verovatno raširile sveće koje su stariji članovi porodice zapalili jer… »

Veliki požar u Brčkom; nastradalo šest osoba

Sandžak haber 23.10.2021
Brčko — U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u naselju Suljagića sokak, u Brčkom, smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno. Policija je jutros u 6:20 sati primila prijavu da u Sarajevskoj ulici, na skretanju prema naselju… »

U požaru u Brčkom život izgubilo i dvoje dece, plamen najverovatnije izazvale sveće

Novi magazin 23.10.2021
U požaru, koji je rano jutros izbio u kući u Brčkom naselju Suljagića sokak, smrtno je stradalo šest osoba, među kojima i dvoje dece. Još četvoro dece je povređeno i oni su prevezeni na lečenje, od koji jedno na Univerzitetsku bolnicu u Tuzli… »

U požaru u brčkom stradalo je i dvoje dece Vatra buknula zbog upaljenih sveća

Alo 23.10.2021
Od šest žrtava požara, dvoje je dece, a uzrok su sveće, jer o je ovo domaćinstvo živelo bez struje. Velika tragedija pogodila je rano jutros brčansko naselje Suljagića sokak kada je u požaru smrtno stradalo šest osoba, među njima dvoje dece… »

Stradalo i dvoje mališana: U Brčkom poginuli otac, majka, kćerka i snaja, sveće najverovatnije izazvale požar (video)

Blic 23.10.2021
Velika tragedija zadesila je rano jutros brčansko naselje Suljagića sokak kada je u požaru smrtno stradalo šest osoba, među njima dvoje dece. Komšije tvrde da su vatru u kući verovatno raširile sveće koje su stariji članovi porodice zapalili jer… »

Tragedija u Brčkom: U požaru poginulo šest osoba, među njima dvoje dece /video, foto/

Sputnik 23.10.2021
Šest osoba, među kojima dvoje dece, poginulo je u požaru koji je izbio u jednoj kući u Brčkom. Četiri osobe su povređene. Iz policije Brčko Distrikta BiH je za portal „Kliks“ rečeno da je požar izbio u naselju Suljagića sokak. Portal… »

Detalji tragedije u Brčkom: Među poginulima i deca, sveće najverovatnije izazvale požar

Telegraf 23.10.2021
Ova porodica je bila dobra i poštena, a smrt ih je zadesila zbog neimaštine, kaže komšija Meho. Velika tragedija zadesila je rano jutros brčansko naselje Suljagića sokak kada je u požaru smrtno stradalo šest osoba, među njima dvoje dece. Komšije… »

Detalji stravičnog požara u brčkom: Među poginulima i deca, sveće najverovatnije izazvale požar

Srbija danas 23.10.2021
Ova porodica je bila dobra i poštena, a smrt ih je zadesila zbog neimaštine, kaže komšija Meho. Velika tragedija zadesila je rano jutros brčansko naselje Suljagića sokak kada je u požaru smrtno stradalo šest osoba, među njima dvoje dece. Komšije… »

"Katastrofa, velika tragedija": Komšije u šoku nakon požara u Brčkom u kojem je stradalo šest osoba (video)

Blic 23.10.2021
Edin Omerović, koji živi u brčanskom naselju Suljagića sokak u kojem se jutros dogodila velika tragedija u kojoj je stradalo šest osoba, kaže da su svi u šoku. -Ovo je katastrofa i velika tragedija. Ne znamo još ništa kako su ljudi stradali… »

"Tragedija ovih razmera odavno se ne pamti: na ovim prostorima": Gradonačelnik Brčkog povodom stradanja šest osoba u požaru

Blic 23.10.2021
Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić uputio je telegram saučešća porodicama stradalih u požaru u Brčkom. Tužna, pretužna vest jutros je pogodila sve stanovnike Brčko distrikta BiH, sve dobre ljude širom BiH, da je u požaru stradalo… »

Bolna tišina u ulici gde je u požaru stradala cela porodica: Ovo je kuća u kojoj je došlo do nezapamćene tragedije (foto)

Blic 23.10.2021
Ispred stambenog objekta u naselju Šugaljica sokak u Brčkom gde je tokom noći izbio požar u kom je život izgubilo najmanje šest osoba policicija vrši uviđaj, a okipio se veliki broj sugrađana i komšija koji u neverici posmatraju mesto na kom su… »

Šest osoba stradalo u požaru u Brčkom

Danas 23.10.2021
U požaru koji je jutros zahvatio jednu kuću u Brčkom, u Bosni i Hercegovini, stradalo je šest osoba, a više njih je povređeno. Kako je preneo portal Klix.ba, požar je izbio u 6:20 u Sarajevskoj ulici. Prema prvim nezvaničnim informacijama lokalne… »

Velika tragedija u Brčkom: U požaru stradalo šest osoba

Nova 23.10.2021
U požaru koji je zahvatio stambeni objekat u brčanskom naselju Suljagica sokak, u Mostarskoj ulici, smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno. Povređeni su prevezeni u brčansku bolnicu gde im je pružena pomoć. Prema nezvaničnim… »

Šestoro mrtvih u požaru u Brčkom, spaseno četvoro dece

N1 Info 23.10.2021
Šest osoba stradalo a više njih je povređeno u požaru koji se dogodio u jednoj kući u Brčkom. Ovu informaciju za N1 potvrdili su iz policije Brčko distrikta navodeći da su vatrogasci i hitna pomoć na terenu i da je požar lokalizovan… »

Stravičan požar u brčkom: Poginulo šest osoba!

Blic 23.10.2021
U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak poginulo je šest osoba, a više njih je povređeno. Oa informaciju za Klix potvrđena je iz Policije Brčko distrikta BiH. Njihovi službenici jutros u 6.20 sati u zaprimili… »

Veliki požar u Brčkom; nastradalo šest osoba

B92 23.10.2021
Brčko -- U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u naselju Suljagića sokak, u Brčkom, smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno. Policija je jutros u 6:20 sati primila prijavu da u Sarajevskoj ulici, na skretanju prema naselju… »

Brčko: U požaru smrtno stradalo šest osoba

Dnevnik 23.10.2021
BRČKO: U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u naselju Suljagića sokak, u Brčkom, smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno, potvrdila je Policija Distrikta Brčko za sajt Klix.ba. Policija je jutros u 6:20 sati primila prijavu da… »

Šestoro mrtvih u požaru u Brčkom, spaseno četvoro dece

RTS 23.10.2021
Šest osoba stradalo a više njih je povređeno u požaru koji se dogodio u jednoj kući u Brčkom. Požar se dogodio jutros, oko 6.20, u Sarajevskoj ulici u Brčkom, javlja Kliks. Prema prvim informacijama lokalne televizije Hit, vatrogasci su na spratu… »

Jeziv požar u brčkom! Stradalo šest osoba: Zapalila se kuća, vatrogasci spasavali decu!

Mondo 23.10.2021
Tokom intervencije vatrogasci su na spratu objekta spasili četvero dece. Tokom intervencije vatrogasci su na spratu objekta spasili četvero dece. U požaru koji je zahvatio stambeni objekat u brčanskom naselju Suljagića sokak smrtno je stradalo šest… »

Veliki požar u brčkom Šestoro stradalo u vatrenoj stihiji!

Alo 23.10.2021
Šest osoba poginulo u požaru a prema nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni medji vatrogasci su na spratu objekta spasili četvoro dece. U požaru koji je zahvatio stambeni objekat u brčanskom naselju Suljagica sokak, u Mostarskoj ulici, prema… »

Tragedija u brčkom: Šest osoba poginulo u požaru

Večernje novosti 23.10.2021
Foto S. M. U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno, javlja Klix.ba. Policijski službenici jutros u 6:20 sati su primili prijavu da u ulici Sarajevska, na… »

Užas kod komšija - vatrena stihija uzima maha: Šest osoba poginulo u požaru - sve jedinice na terenu

Srbija danas 23.10.2021
Prema prvim nezvaničnim informacijama, tokom intervencije vatrogasci su na spratu objekta spasili četvoro dece. U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povređeno… »

Vesti dana »

Najgori scenario: Uskoro u Austriji možda i 50.000 novozaraženih

Večernje novosti pre 34 minutajoš 16 povezanih

Šta će biti sa školama?

B92 pre 3 satajoš 6 povezanih

Telenor od marta postaje Yettel

Politika pre 3 minutajoš 14 povezanih

Lavrov: SAD nisu odgovorile na pitanje o neširenju NATO-a

Dnevnik pre 33 minutajoš 11 povezanih