Повезане вести

Ковач ‘пецнуо’ савез: ‘Ти си ме добио, други су ме добили, за њих ми је картица била блокирана’

Ковач ‘пецнуо’ савез: ‘Ти си ме добио, други су ме добили, за њих ми је картица била блокирана’

Хот спорт 23.10.2021
Да је отпуштен сазнао је од играча! Данас је са места селектора мушке одбојкашке репрезентације отпуштен Слободан Ковач.. Према његовим речима, њему нико ништа није јавио: ‘Ми тренери не треба да будемо изненађени. Неко ко… »
Невероватно, Ковачу нису ни јавили да су га сменили?! Ево како је сазнао!

Невероватно, Ковачу нису ни јавили да су га сменили?! Ево како је сазнао!

Спортске.нет 23.10.2021
Одбојкашка тема дана је смена селектора наше мушке репрезентације Слободана Ковача, а према незваничним информацијама, на његово место би требало да дође Слободан Бошкан. Своју прву реакцију на овакву одлуку Председништва… »
Ковач: Нисам добио отказ јер уговор са Савезом нисам ни имао, Подрашчанин ми јавио да више нисам селектор

Ковач: Нисам добио отказ јер уговор са Савезом нисам ни имао, Подрашчанин ми јавио да више нисам селектор

Моззарт спорт 23.10.2021
“Трудио сам се да радим свој посао најбоље, нормално да је човеку криво, али бавим се таквим послом да то спада у рок службе”. После две године Осбојкашки савез Србије сменио је селектора Слободана Ковача са селекторске… »
Селектор у шоку - могли су да ми јаве за отказ: Слободан Ковач сазнао да је смењен од играча Србије!

Селектор у шоку - могли су да ми јаве за отказ: Слободан Ковач сазнао да је смењен од играча Србије!

Мондо 23.10.2021
Слободан Ковач истиче да је осећао да ће доћи до разлаза, али је очекивао да ће му то бар бити лично саопштено. Слободан Ковач истиче да је осећао да ће доћи до разлаза, али је очекивао да ће му то бар бити лично саопштено. Многе… »
Ковач: Отказ? Немам уговор са Савезом још од јануара 2020.

Ковач: Отказ? Немам уговор са Савезом још од јануара 2020.

Нова 23.10.2021
Слободан Ковач, досадашњи селектор одбојкашке репрезентације Србије, открио је да је у Одбојкашком савезу Србије радио без уговора више од годину дана. Спортску јавност у Србији изненадила је информација да је ОСС донео одлуку о… »
Ковач за Нова.рс: Не треба играч да ми јави да нисам више селектор

Ковач за Нова.рс: Не треба играч да ми јави да нисам више селектор

Нова 23.10.2021
Слободан Ковач, који је од ове суботе више није селектор одбојкаша Србије, објаснио је за Нова.рс како се према њему понео Савез, који чак није одлучио ни да му јави да је сарадња окончана. Био је то само последњи у низу… »
Да ли је већ познато име новог селектора Србије?

Да ли је већ познато име новог селектора Србије?

Спортске.нет 23.10.2021
Многе је јутрос изненадила вест да је мушка одбојкашка репрезентација Србије остала без селектора, пошто су чланови председништва ОСС одлучили да се захвале на сарадњи Слободану Ковачу. Подсетимо, Ковач је на селекторској… »
Кратак мандат Слободана Ковача: Почетак као из снова, крај са дрвеном медаљом

Кратак мандат Слободана Ковача: Почетак као из снова, крај са дрвеном медаљом

Моззарт спорт 23.10.2021
Одбојкашки стручњак је на клупи репрезентације Србије седео нешто више од две године. Прича Слободана Ковача на клупи мушке одбојкашке репрезентације Србије завршила се после нешто више од две године. Почетак је био бајковит, а… »
Потпуно неочекивано: Србија остала без селектора

Потпуно неочекивано: Србија остала без селектора

Нова 23.10.2021
Слободан Ковач није више селектор одбојкаша Србије, саопштио је ОСС. Председништво Одбојкашког савеза Србије је на својој редовној седници донело одлуку да се не настави сарадња са досадашњим селектором репрезентације… »
Потпуно неочекивано: Слободан Ковач више није селектор репрезентације Србије!

Потпуно неочекивано: Слободан Ковач више није селектор репрезентације Србије!

Хот спорт 23.10.2021
Изненађујућа одлука! На редовној седници Председништва Одбојкашког савеза Србије, донета је потпуно неочекивана одлука. Чланови Председништва су одлучили да прекину сарадњу са досадашњим селектором мушког националног тима. Врх… »
Промена на клупи репрезентације: Ковач више није селектор Србије

Промена на клупи репрезентације: Ковач више није селектор Србије

Моззарт спорт 23.10.2021
Челни људи ОССРБ су захвалили Слободану на сарадњи после две године. Слободан Ковач више није селектор одбојкаша Србије. На редовној седници Одбојкашког савеза Србије донета је одлука да се не настави сарадња са тренером који… »
Слободан Ковач није више селектор одбојкаша Србије

Слободан Ковач није више селектор одбојкаша Србије

Спортски журнал 23.10.2021
Ковач је на функцију селектора дошао 2019. године, уместо Николе Грбића, само десетак дана уочи шампионата Европе на којем је освојена златна медаља. Слободан Ковач није више селектор одбојкаша, саопштио је Одбојкашки савез… »
Председник ОСС о смени Ковача: Тешка срца донета одлука, али морало је нешто да се мења

Председник ОСС о смени Ковача: Тешка срца донета одлука, али морало је нешто да се мења

Моззарт спорт 23.10.2021
Зоран Гајић за Моззарт спорт прокоментарисао вест која је данас осванула о отказу селектору мушке репрезентације. Неке људе је шокирала вест, неки су очекивали да ће се нешто тако и догодити. Одбојкашки савез Србије је објавио… »
Слободан Ковач није више селектор одбојкашке репрезентације Србије

Слободан Ковач није више селектор одбојкашке репрезентације Србије

Радио сто плус 23.10.2021
Како се наводи, председништво ОСС је на својој редовној седници донело одлуку да се не настави сарадња са досадашњим селектором Слободаном Ковачем. Председништво ОСС је захвалило Ковачу за досадашњи рад и резултате и пожелело… »
Слободан Ковач није више селектор српских одбојкаша

Слободан Ковач није више селектор српских одбојкаша

Н1 Инфо 23.10.2021
Одбојкашки савез Србије обавестио је јавност да је Слободан Ковач смењен са места селектора српске репрезентације. Иако за сада нема таквих информација из Савеза, најављује се да би наследник могао да буде Слободан Бошкан… »
Шок - Србија остала без селектора: Донео европску титулу, а одлази после две године!

Шок - Србија остала без селектора: Донео европску титулу, а одлази после две године!

Мондо 23.10.2021
Легендарни одбојкаш наследио је Николу Грбића пре две године. Легендарни одбојкаш наследио је Николу Грбића пре две године. Репрезентативци Србије у одбојци остали су без селектора. Након две године на тој функцији смењен је… »
Растанак са ковачем: Одбојкашки савез Србије раскинуо сарадњу са досадашњим селектором

Растанак са ковачем: Одбојкашки савез Србије раскинуо сарадњу са досадашњим селектором

Вечерње новости 23.10.2021
Фото архива ВН Ову, прилично неочекивану одлуку, донело је председништво Одбојкашког савеза Србије на редовној седници. Како се наводи, Председништво Одбојкашког савеза на редовној седници донело је одлуку да се не настави… »

Вести дана »