Povezane vesti
Angela Merkel o putinu: Još 2001. sam shvatila da imamo ozbiljne nesuglasice! Za njega je raspad SSSR žalost! Mi se radujemo
Pravda 23.10.2021
Kancelarka Nemačke Angela Merkel tvrdi da je još 2001. godine, tokom govora predsednika Rusije Vladimira Putina u Bundestagu, shvatila da postoje ozbiljna neslaganja sa ruskim liderom. „Uvek mi je bilo jasno, čak i tada, kada je 2001. godine govorio u… »
Angela Merkel o Putinu: Još 2001. godine mi je sve bilo jasno
Vesti online 23.10.2021
Kancelarka Nemačke Angela Merkel tvrdi da je još 2001. godine, tokom govora predsednika Rusije Vladimira Putina u Bundestagu, shvatila da postoje ozbiljna neslaganja sa ruskim liderom. – Uvek mi je bilo jasno, čak i tada, kada je 2001. godine govorio u… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 5 satijoš 36 povezanih
Stiže velika pomoć u gašenju požara u Deliblatskoj peščari: Rumunija šalje vatrogasce i specijalni helikopter
Mondo pre 24 minutajoš 73 povezane
Dim i smrad se i dalje šire Požar na gradskoj deponoji u Kragujevcu stavljen pod kontrolu ali nije potpuno ugašen hitan apel građanima da ne otvaraju prozore
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane
U ovim gradovima izmereno više od 30 stepeni u 21 čas: Da li nam preti tropska noć?
Telegraf pre 20 minutajoš 26 povezanih