Повезане вести
Србин више није рекордер: Сакраменто има новог краља тројки
Вечерње новости 23.10.2021
ФОТО: ЕПА И један и други били су на 1.070 убачених тројки за Кингсе, а Хилд је у синоћњем дуелу уписао шест. - Заиста сам почаствован што сам престигао такву легенду Кингса... Заиста је нестварно све што је урадио за кошарку и… »
"Ово је лудо,: с њим сам играо у видео-играма!" Бади Хилд оборио историјски рекорд Пеђе Стојаковића!
Спортал блиц 23.10.2021
Упркос томе што су његови Сакраметно Кингси претрпели пораз од Јуте (110:101), ће овај сусрет заувек памтити. Наиме, сјајни шутер са Бахама је у поменутом мечу престигао легендарног српског кошаркаша , по броју постигнутих… »
Пао пеђин рекорд у сакраменту - срушен после 15 година: Стојаковић престигао човек који га није гледао!
Мондо 23.10.2021
Бади Хилд, момак ког многи навијачи Сакрамента желе да виде трејдованог у неки други тим, постао рекордер франшизе. Бади Хилд, момак ког многи навијачи Сакрамента желе да виде трејдованог у неки други тим, постао рекордер… »
Нестваран рекорд: Престигао Стојаковића и Карија у тројкама
Нова 23.10.2021
Сакременто Кингси поражени су од Јуте Џез са 110:101, међутим ову утакмицу ће по добром памтити Бади Хилд. Хилд је меч завршио са 24 поена и седам асистенција уз шест постигнутих тројки. Ипак, прва његова тројка на мечу ставила… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 59 минутајош 7 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 1 сатјош 22 повезане