Повезане вести

Роналдо: Брига ме шта причају о мени, зачепићу људима уста

Роналдо: Брига ме шта причају о мени, зачепићу људима уста

Нова 23.10.2021
Кристијано Роналдо, фудбалер Манчестер јунајтеда каже да још увек није завршио са освајањем трофеја. Манчестеру се не пише баш најбоље, менаџеру Оле Гунар Солскјеру се „дрма клупа“, а Роналдо каже да је потребно да промене у… »
Роналдо: Зачепићу људима уста и освајати трофеје, опет

Роналдо: Зачепићу људима уста и освајати трофеје, опет

Н1 Инфо 23.10.2021
Нападач Манчестер јунајтеда Кристијан Роналдо каже да је свима у тиму потребно да се прилагоде на промене које су се догодиле. Тренутно су Црвени ђаволи шести на табели Премијер лиге, са пет бодова мање у односу на лидера Челси… »
‘Критике су део овог посла’: Роналдо послао моћну поруку свим ‘неверним томама’ – ‘Зачепићу људима уста’

‘Критике су део овог посла’: Роналдо послао моћну поруку свим ‘неверним томама’ – ‘Зачепићу људима уста’

Хот спорт 23.10.2021
Прави фудбалски потрес догодио се када је Кристијано Роналдо по други пут у каријери обукао дрес Манчестер јунајтеда. Португалски ас сјајно игра ове сезоне, Манчестер је тренутно шести на табели Премијер лиге, први је Челси са… »
Роналдо о критичарима: Мој задатак је да постижем голове, наставићу да побеђујем и запушићу им уста

Роналдо о критичарима: Мој задатак је да постижем голове, наставићу да побеђујем и запушићу им уста

Моззарт спорт 23.10.2021
"Критике су одувек биле део овог посла. Нисам забринут због посла. И на њих гледам као на добру ствар, да будем искрен. Ако брину због мене или причају о мени, то је због тога што знају мој потенцијал и вредност", истиче… »

Вести дана »