Povezane vesti

Ronaldo: Briga me šta pričaju o meni, začepiću ljudima usta

Ronaldo: Briga me šta pričaju o meni, začepiću ljudima usta

Nova 23.10.2021
Kristijano Ronaldo, fudbaler Mančester junajteda kaže da još uvek nije završio sa osvajanjem trofeja. Mančesteru se ne piše baš najbolje, menadžeru Ole Gunar Solskjeru se „drma klupa“, a Ronaldo kaže da je potrebno da promene u ekipi… »
‘Kritike su deo ovog posla’: Ronaldo poslao moćnu poruku svim ‘nevernim tomama’ – ‘Začepiću ljudima usta’

‘Kritike su deo ovog posla’: Ronaldo poslao moćnu poruku svim ‘nevernim tomama’ – ‘Začepiću ljudima usta’

Hot sport 23.10.2021
Pravi fudbalski potres dogodio se kada je Kristijano Ronaldo po drugi put u karijeri obukao dres Mančester junajteda. Portugalski as sjajno igra ove sezone, Mančester je trenutno šesti na tabeli Premijer lige, prvi je Čelsi sa pet bodova više u… »
Ronaldo: Začepiću ljudima usta i osvajati trofeje, opet

Ronaldo: Začepiću ljudima usta i osvajati trofeje, opet

N1 Info 23.10.2021
Napadač Mančester junajteda Kristijan Ronaldo kaže da je svima u timu potrebno da se prilagode na promene koje su se dogodile. Trenutno su Crveni đavoli šesti na tabeli Premijer lige, sa pet bodova manje u odnosu na lidera Čelsi, a osvojili su samo… »
Ronaldo o kritičarima: Moj zadatak je da postižem golove, nastaviću da pobeđujem i zapušiću im usta

Ronaldo o kritičarima: Moj zadatak je da postižem golove, nastaviću da pobeđujem i zapušiću im usta

Mozzart sport 23.10.2021
"Kritike su oduvek bile deo ovog posla. Nisam zabrinut zbog posla. I na njih gledam kao na dobru stvar, da budem iskren. Ako brinu zbog mene ili pričaju o meni, to je zbog toga što znaju moj potencijal i vrednost", ističe Portugalac. Menjali su… »

Vesti dana »