Povezane vesti

Stanojević o pozadini njegovog isključenja protiv Genta

Stanojević o pozadini njegovog isključenja protiv Genta

Nova 23.10.2021
Aleksandar Stanojević, trener fudbalskog kluba Partizan, otkrio je kako je došlo do incidenta koji je rezultovao njegovim isključenjem po završetku utakmice 3. kola Lige konferencija protiv Genta. Stanojević je na konferenciji za medije koju je… »
Stanojević o crvenom kartonu: Sudija se neprimerenim rečima obratio igraču

Stanojević o crvenom kartonu: Sudija se neprimerenim rečima obratio igraču

Sportski žurnal 23.10.2021
Dva tima sastaće se u Belgiji 4. novembra. Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izvinio se danas zbog crvenog kartona koji je dobio po završetku utakmice protiv Genta i istakao da je reagovao zato što se arbitar na neprimeren način… »
"Rekao sam sudiji da to tako ne može, ali sam napravio jednu grešku!" Aleksandar Stanojević o isključenju protiv Genta…

"Rekao sam sudiji da to tako ne može, ali sam napravio jednu grešku!" Aleksandar Stanojević o isključenju protiv Genta…

Sportal blic 23.10.2021
, trener fudbalera , obratio se novinarima pred susret njegovog tima sa ekipom TSC-a. Šef stručnog štaba crno-belih imao je vrlo zanimljivo obraćanje medijima, na kojem je dosta pažnje posvetio i . Tačnije, posle meča sa Belgijancima. Sudija Bobi… »
‘Sudija se neprimerenim rečima obratio našem igraču’: Stanojević otkrio šta je dovelo do isključenja nakon meča sa…

‘Sudija se neprimerenim rečima obratio našem igraču’: Stanojević otkrio šta je dovelo do isključenja nakon meča sa…

Hot sport 23.10.2021
Stanojević je otkrio da je isključen jer je branio svog igrača. Ove sedmice je Partizan pretrpeo prvi poraz u Lig konferencija, od Genta u Humskoj, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka je arbitar uradio još nešto – pokazao crveni karton… »
O crvenom kartonu protiv Genta: Ne mogu sudije neprimerenim rečima da se obraćaju našim igračima

O crvenom kartonu protiv Genta: Ne mogu sudije neprimerenim rečima da se obraćaju našim igračima

Mozzart sport 23.10.2021
Aleksandar Stanojević stao u zaštitu Lazara Markovića. U nastavak borbe za plasman u evorpsko proleće Partizan će morati bez Aleksandra Stanojevića. Isključenje koje je zaradio po okončanju meča sa Gentom u četvrtak veče sprečiće šefa… »

Vesti dana »