Повезане вести
Бежао колико га ноге носе: Беранца напао медвед док је брао клеку у шуми!
Курир 23.10.2021
Беранац Зоран Лутовац из села Дапсиће код Берана у Црној Гори успео је да побегне када га је, док је брао клеку у шуми, напао медвед. Лутовац је рекао да се све брзо одиграло и да је, на срећу, прошао само са лакшим повредама… »
Медвед напао човека код Берана: Зоран се бранио дрветом и бежао "колико га ноге носе"
Телеграф 23.10.2021
Он је брао клеку у шуми када се грдосија устремила на њега и оборила га. Беранац Зоран Лутовац из села Дапсиће код Берана, у Црној Гори, успео је да побегне када га је, док је брао клеку у шуми, напао медвед. Лутовац је рекао да… »
Медвед напао Зорана Док је брао клеку: Зверина га изненада оборила - једва извукао живу главу
Србија данас 23.10.2021
Беранац Зоран Лутовац из села Дапсиће код Берана успео је да побегне када га је, док је брао клеку у шуми, напао медвед. Лутовац је рекао да се све брзо одиграло и да је, на срећу, прошао само са лакшим повредама. - Док сам брао… »
Ужас Медвед напао човека
Ало 23.10.2021
Беранац Зоран Лутовац из села Дапсиће код Берана успио је да побегне када га је, док је брао клеку у шуми, напао медвед. Лутовац је рекао да се све брзо одиграло и да је, на срећу, прошао само са лакшим повредама. - Док сам брао… »
Медвед напао човека код берана: Зоран брао клеку у шуми када се грдосија устремила на њега - ево како се одбранио
Вечерње новости 23.10.2021
Фото: Фрее Имагес Пиксабаи Лутовац је рекао да се све брзо одиграло и да је, на срећу, прошао само са лакшим повредама. - Док сам брао клеку у шуми изнад села, напао ме медвед и оборио. Успео сам некако помоћу дрвета да се… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 16 минутајош 33 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана