Povezane vesti
Bežao koliko ga noge nose: Beranca napao medved dok je brao kleku u šumi!
Kurir 23.10.2021
Beranac Zoran Lutovac iz sela Dapsiće kod Berana u Crnoj Gori uspeo je da pobegne kada ga je, dok je brao kleku u šumi, napao medved. Lutovac je rekao da se sve brzo odigralo i da je, na sreću, prošao samo sa lakšim povredama, prenosi Berane online… »
Medved napao čoveka kod Berana: Zoran se branio drvetom i bežao "koliko ga noge nose"
Telegraf 23.10.2021
On je brao kleku u šumi kada se grdosija ustremila na njega i oborila ga. Beranac Zoran Lutovac iz sela Dapsiće kod Berana, u Crnoj Gori, uspeo je da pobegne kada ga je, dok je brao kleku u šumi, napao medved. Lutovac je rekao da se sve brzo odigralo i… »
Medved napao Zorana Dok je brao kleku: Zverina ga iznenada oborila - jedva izvukao živu glavu
Srbija danas 23.10.2021
Beranac Zoran Lutovac iz sela Dapsiće kod Berana uspeo je da pobegne kada ga je, dok je brao kleku u šumi, napao medved. Lutovac je rekao da se sve brzo odigralo i da je, na sreću, prošao samo sa lakšim povredama. - Dok sam brao kleku u šumi iznad… »
Medved napao čoveka kod berana: Zoran brao kleku u šumi kada se grdosija ustremila na njega - evo kako se odbranio
Večernje novosti 23.10.2021
Foto: Free Images Pixabay Lutovac je rekao da se sve brzo odigralo i da je, na sreću, prošao samo sa lakšim povredama. - Dok sam brao kleku u šumi iznad sela, napao me medved i oborio. Uspeo sam nekako pomoću drveta da se odbranim - ispričao nam je… »
Užas Medved napao čoveka
Alo 23.10.2021
Beranac Zoran Lutovac iz sela Dapsiće kod Berana uspio je da pobegne kada ga je, dok je brao kleku u šumi, napao medved. Lutovac je rekao da se sve brzo odigralo i da je, na sreću, prošao samo sa lakšim povredama. - Dok sam brao kleku u šumi iznad… »
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 50 minutajoš 104 povezane
Studenti nastavljaju blokade, Vučić nudi mladima učešće od 1.000 evra za kupovinu stana
Vreme pre 49 minutajoš 57 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Saslušano više od 100 ljudi, planirano ispitivanje veštaka
N1 Info pre 2 satajoš 55 povezanih
Mijailović: Poslednja osoba koja treba da brani Vujoševića od mene je čovek koji mu je godinama uništavao život i Partizan
Nova pre 3 satajoš 31 povezana