Повезане вести

Вучић: Планирамо изградњу крака гасовода од Србије до Бањалуке

Вучић: Планирамо изградњу крака гасовода од Србије до Бањалуке

Н1 Инфо 23.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком разговарао о енергетској ситуацији, изградњи путне инфраструктуре, а обавестио га је и да ће Србија део контингента лекова… »
Председник Вучић: Кад бисмо слушали шта све прича Виола фон Крамон одавно бисмо се обесили

Председник Вучић: Кад бисмо слушали шта све прича Виола фон Крамон одавно бисмо се обесили

Курир 23.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас после састанка са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком да многима смета снажна Србија Србија многима смета пре свега због растуће економске снаге, али и због тога… »
Хит изјава Вучића: Спремни смо да градимо нуклеарну електрану!

Хит изјава Вучића: Спремни смо да градимо нуклеарну електрану!

Правда 23.10.2021
Александар Вучић изјавио је после састанка са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком да је са Додиком разговарао и о економској ситуацији. Како је казао, разговарали су о несташицама електричне енергије. "Ми смо већ… »
Вучић разговарао са Орбаном: Спремни смо да градимо нуклеарну електрану

Вучић разговарао са Орбаном: Спремни смо да градимо нуклеарну електрану

Вечерње новости 23.10.2021
Фото: Тањуг/Тара Радовановић - Ми смо већ разговарали са (премијером Мађарске) Виктором Орбаном о изградњи нуклеарне електране у Пакшуу, и спремни смо да будемо мањински власник, како бисмо осигурали нашу енергетску… »
Вучић разговарао са Орбаном: Спремни смо да градимо нуклеарну електрану!

Вучић разговарао са Орбаном: Спремни смо да градимо нуклеарну електрану!

Србија данас 23.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је после састанка са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком да је са Додиком разговарао и о економској ситуацији, поготово о несташицама електричне енергије. - Ми смо већ… »

Вести дана »