Повезане вести

Обрадовић: Одиграли смо озбиљно, задовољан сам

Обрадовић: Одиграли смо озбиљно, задовољан сам

Спортски журнал 23.10.2021
Кошаркаши Партизана победили су вечерас на свом терену Крку са 92:45, у утакмици петог кола АБА лиге. Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је задовољан како је екипа одиграла вечерашњу утакмицу против Крке у… »
Обрадовић причао о новим појачањима - Познат профил траженог играча!

Обрадовић причао о новим појачањима - Познат профил траженог играча!

Спортске.нет 23.10.2021
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић казао је након убедљиве победе над Крком да није упознат са причом о потенцијалним новим аквизицијама, али је навео какав профил играча би евентуално довео. Партизан је прегазио Крку у… »
‘Увек озбиљност, људи долазе да нас бодре!’: Жоц задовољан након победе!

‘Увек озбиљност, људи долазе да нас бодре!’: Жоц задовољан након победе!

Хот спорт 23.10.2021
Партизан је деловао феноменално! Екипа Жељка Обрадовића ‘демолирала’ је ривала из Новог Места, савладавши их 92:45. Након меча Жоц није скривао задовољство: ‘Утисци су наравно веома позитивни. Мислим да смо одиграли озбиљну… »
Обрадовић о центру: Нисам присталица довођења по сваку цену

Обрадовић о центру: Нисам присталица довођења по сваку цену

Вести онлине 23.10.2021
Тренер Партизана Жељко Обрадовић изразио је задовољство убедљивом победом на Крком резултатом 92:45 у 5. колу АБА лиге. – Утисци су наравно веома позитивни, мислим да смо играли озбиљну утакмицу од првог до последњег… »
Обрадовић: Показали смо озбиљност према људима који долазе да нас бодре

Обрадовић: Показали смо озбиљност према људима који долазе да нас бодре

Нова 23.10.2021
Кошаркаши Партизана су остварили најубедљивију победу у сезони против Крке резултатом 92:45 у оквиру петог кола АБА лиге. Тренер Партизана Жељко Обрадовић је имао само речи хвале за своје играче. „Мислим да смо одиграли… »
Обрадовић о појачањима: Никада нисам био за то да се доводи играч по сваку цену, важан нам је екстра квалитет

Обрадовић о појачањима: Никада нисам био за то да се доводи играч по сваку цену, важан нам је екстра квалитет

Моззарт спорт 23.10.2021
„Све се своди на то“, каже тренер Партизана. Партизан је више него убедљиво дошао до тријумфа у петом колу АБА лиге. Победа над Крком од 92:45 говори да су црно-бели у доброј форми те да је Жељко Обрадовић наместио нишанске… »
Жељков Партизан згазио ривала 47 разлике, он причао о мадару и куруксу: Свако мора максимално, то сам им данас рекао!

Жељков Партизан згазио ривала 47 разлике, он причао о мадару и куруксу: Свако мора максимално, то сам им данас рекао!

Мондо 23.10.2021
Шеф струке Партизана је могао да буде презадовољан оним што је видео на терену. Шеф струке Партизана је могао да буде презадовољан оним што је видео на терену. Партизан је демолирао Крку на свом терену и победио са 47 поена… »

Вести дана »