Povezane vesti
"Situacija nije naivna, čak i za nas vakcinisane": Dušica Jakovljević se nije pojavila u svojoj emisiji: "Jako ćete mi…
Blic 24.10.2021
Voditeljka Dušica Jakovljević večeras ne vodi emisiju "Zadruge", o čemu je u toku dana obavestila sve putem društvenih mreža. Sad se ponovo oglasila ovim povodom, te navela: - Samo da pojasnim situaciju, imala sam jake vrtoglavice i visok pritisak… »
Situacija nije naivna: Dušica Jakovljević se ponovo oglasila nakon što se nije pojavila u emisiji - "Nedostajaćete mi"
Mondo 24.10.2021
Dušica Jakovljević je pojasnila zbog čega je bila prinuđena da se ne pojavi u Zadruzi. Dušica Jakovljević je pojasnila zbog čega je bila prinuđena da se ne pojavi u Zadruzi. Dušica Jakovljević je nekoliko sati pre početka Zadruge obavestila sve… »
Vesti dana »
U Srbiji danas na istoku i jugozapadu oblačno, u ostalim delovima zemlje sunčano
Vesti online pre 16 minutajoš 12 povezanih
Kina uzvraća udarac: Taman što su Trampove carine stupile na snagu, Peking odlukom zatresao berze
Mondo pre 21 minutajoš 10 povezanih
Sudar autobusa u Zemunu: Vozilo smrskano, delovi su rasuti po putu, čeka se Hitna pomoć (foto)
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih