Povezane vesti
"Situacija nije naivna, čak i za nas vakcinisane": Dušica Jakovljević se nije pojavila u svojoj emisiji: "Jako ćete mi…
Blic 24.10.2021
Voditeljka Dušica Jakovljević večeras ne vodi emisiju "Zadruge", o čemu je u toku dana obavestila sve putem društvenih mreža. Sad se ponovo oglasila ovim povodom, te navela: - Samo da pojasnim situaciju, imala sam jake vrtoglavice i visok pritisak. I… »
Situacija nije naivna: Dušica Jakovljević se ponovo oglasila nakon što se nije pojavila u emisiji - "Nedostajaćete mi"
Mondo 24.10.2021
Dušica Jakovljević je pojasnila zbog čega je bila prinuđena da se ne pojavi u Zadruzi. Dušica Jakovljević je pojasnila zbog čega je bila prinuđena da se ne pojavi u Zadruzi. Dušica Jakovljević je nekoliko sati pre početka Zadruge obavestila sve da se… »
Vesti dana »
Uživo Drama počinje? Američki nosač aviona je pokrenut; Izdato hitno upozorenje; Oglasio se Tramp FOTO/VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 26 povezanih
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 30 povezanih
Vreme danas: Ujutro slab mraz, kasnije pretežno oblačno, temperature do 12 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane
BLOG UŽIVO: Skupština nastavlja rad, razmatraju se set pravosudnih zakona i kandidati za Komisiju za birački spisak
Insajder pre 23 minutajoš 14 povezanih