Povezane vesti
Specijalni ponovo šokirao javnost! Murinja pitali o najtežem porazu u karijeri, on poručio: Žoze nije ser**a!
Sportal blic 24.10.2021
Nakon , je apostrofirao . Na nedavnoj konferenciji za medije "Mister Specijalni" se još jednom dotako gostovanja Bodo Glimtu. - Ja sam jedini krivac za taj poraz. Ja. Nije Žoze Murinjo ser**a. Imam veliko poštovanje prema vlasnicima kluba i upravi. Pišu… »
„Nije Žoze Murinjo se*onja, lažu da ne poštujem vlasnike“
Nova 24.10.2021
Fudbaleri Rome su doživeli debakl u meču trećeg kola Lige konferencija kada im je Bodo Glimt iz Norveške naneo poraz rezultatom 6:1. On je tako ispisao neslavnu stranicu istorije tima iz prestonice Italije. „Ja sam jedini krivac za taj poraz. Ja. Nije… »
Murinjo nakon debakla: „Ja sam jedini krivac za taj poraz“!
Hot sport 24.10.2021
Trener Rome Žoze Murinjo kaže da je on jedini krivac za poraz tog kluba u Ligi konferencija od Bodo Glimta rezultatom 6:1. On je tako ispisao neslavnu stranicu istorije tima iz prestonice Italije. „Ja sam jedini krivac za taj poraz. Ja. Nije Žoze Murinjo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 27 minutajoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana

"Uznemirava što je sramotni čin ispraćen ovacijama građana": Državna sekretarka MSP reagovala na scene pred Tompsonov koncert: "Očekujemo da nadležni u Hrvatskoj ovo osude i sankcionišu"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 3 povezane