Повезане вести
Бивши шпански фудбалер изгубио живот због телефона у кади: Пронашла га супруга, трагедија каква се не памти!
Хот спорт 24.10.2021
Тужне вести стижу из Шпаније. Некадашњи шпански фудбалер Сантјаго Отеро, пронађен је мртав у свом купатилу. Његова супруга, рано ујутру се вратила из ноћне смене, где ју је сачекала потресна сцена. Отеро је преминуо од струјног… »
Језива судбина шпанског фудбалера: Бивши играч Овиједа умро у кади, убила га струја због мобилног телефона
Спортал блиц 24.10.2021
Трагичне вести стижу нам из Шпаније! Некадашњи фудбалер Овиједа Сантијаго Отеро (38) пронађен је мртав у свом стану. Отеро је био сам код куће, а мртвог га је пронашла супруга која се ујутру вратила из ноћне смене, а према првим… »
Трагедија: Преминуо бивши фудбалер, кобно уношење телефона у каду
Нова 24.10.2021
Потресна вест стиже са Пиринеја, некадашњи фудбалер Овиједа Сантијаго Отеро погинуо је у својој кући. Отера је пронашла супруга која је вратила из ноћне смене, несрећни фудбалер преминуо је од струјног удара који је изазвао… »
Бизарна смрт шпанског фудбалера (39): Супруга је отворила купатило и затекла језив призор (фото)
Вечерње новости 24.10.2021
Фото: Архива Новости Отеро је био сам у дому, а мртвог га је пронашла супруга која се ујутру вратила из ноћне смене. Разлог смрти је потпуно бизаран с обзиром на то да је преминуо од струјног удара који је изазвао телефон у кади… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 30 минутајош 17 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 13 повезаних