Povezane vesti
Voditelj tužio Mariju Kulić: Otkrio razlog: "Preko toga nikad neću preći, boriću se za pravdu"
Blic 24.10.2021
Voditelj i novinar Milan Milošević tužio je Mariju Kulić zbog uvreda koje mu je uputila tokom emisije, te kako ističe ne planira da povuče tužbu. - Jeste, Marija i ja smo na sudu i ja sam je tužio zbog toga što me je izvređala usred emisije, unosila mi… »
Ovo su razlozi zbog kojih je voditelj Zadruge tužio mariju Kulić! Milan Milošević razvezao jezik: Preko toga nikad neću preći!…
Kurir 24.10.2021
Voditelj i novinar Milan Milošević, važi za streh i trepet među učesnicima u rijalitiju "Zadruga", a izgleda da nije u dobrim odnosima sa svakim učesnikom. Nakon što se dugo spekulisalo u kakvim je odnosima sa pobednicom "Zadruge 1", sa kojom je bio… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 16 povezanih
Moguć još snažniji potres: Desetine povređenih u razornom zemljotresu, ali Japan još nije bezbedan, strahuje se i od cunamija
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Novi magazin pre 36 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 28 povezanih