Povezane vesti

Samo testovi iz državnih laboratorija važe za dobijanje kovid propusnica

Politika 24.10.2021
Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, Vlada Srbije obaveštava građane da testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih laboratorija, neće biti… »

Upozorenje u vezi sa kovid propusnicama: U sertifikatu vidljivi testovi samo iz državnih laboratorija

RTV 24.10.2021
BEOGRAD, NOVI SAD - Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, Vlada Srbije obaveštava građane da testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih… »

RTS: Na kovid propusnicama vidljivi samo rezultati državnih laboratorija

N1 Info 24.10.2021
Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, iz Vlade Srbije za RTS navode da testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih labaratorija, neće biti… »

Koji su testovi validni za digitalni zeleni sertifikat

RTS 24.10.2021
Rezultati pi-si-ar ili brzog antigenskog testa su vidljivi u zelenom sertifikatu samo kada su urađeni u državnim laboratorijama i samo takvi će biti vidljivi prilikom očitavanja kju-ar koda, rečeno je RTS-u u Vladi Srbije. Povodom napisa koji su se… »

Koji su testovi validni za Digitalni zeleni sertifikat

Danas 24.10.2021
Rezultati PCR ili brzog antigenskog testa su vidljivi u zelenom sertifikatu samo kada su urađeni u državnim labaratorijama i samo takvi će biti vidljivi prilikom očitavanja kju-ar koda, rečeno je RTS-u u Vladi Srbije. Povodom natpisa koji su se… »

Za kovid-propusnice testovi samo iz priznatih laboratorija

Nova 24.10.2021
Testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih laboratorija, neće biti vidljivi u Digitalnom zelenom sertifikatu, rečeno je za Nova.rs u Vladi Srbije. Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se… »

"Ne testirajte se ispred lokala": Obaveštenje stiglo i od Kancelarije za IT

Blic 24.10.2021
Mera o uvođenju kovid propusnica juče je stupila na snagu, kažnjavanje za nepoštovanje iste počinje u ponedeljak, ali jedini sertifikati koji se priznaju za ulazak u objekte posle 22 sata jesu oni koji su urađeni u državnim laboratorijama! Povodom… »

Nema testiranja ispred ugostiteljskih objekata

B92 24.10.2021
Beograd -- Važno obaveštenje u vezi validnosti digitalnih zelenih sertifikata za ulazak u objekte nakon 22 časa. Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, obaveštavamo… »

U sertifikatu vidljivi testovi samo iz državnih laboratorija

Dnevnik 24.10.2021
BEOGRAD: Povodom natpisa koji su se pojavili na društvenim mrežama, a tiču se testiranja pred sam ulazak u objekte nakon 22 sata, Vlada Srbije obaveštava građane da testovi koji nisu urađeni u jednoj od referentnih, odnosno državnih labaratorija… »

Važno obaveštenje! Ne testirajte se ispred lokala: Jedino ovako možete da dobijete validnu kovid propusnicu (foto)

Kurir 24.10.2021
Mera o uvođenju kovid propusnica juče je stupila na snagu, kažnjavanje za nepoštovanje iste počinje u ponedeljak, ali jedini sertifikati koji se priznaju za ulazak u objekte posle 22 sata jesu oni koji su urađeni u državnim laboratorijama! Povodom… »

Važno obaveštenje za građane: Testovi koji nisu rađeni u referentnim labaratorijama neće biti vidljivi u Digitalnom…

Večernje novosti 24.10.2021
Foto: Instagram Međutim, to nije istina, zato što takvi testovi neće ulaziti u Digitalni zeleni sertifikat, odnosno kovid propusnicu, a tim povodom oglasila se i Kancelarija za IT. - Važno obaveštenje u vezi validnosti Digitalnih zelenih sertifikata… »

Važno obaveštenje Na ulazima u ugostiteljske objekte neće se raditi testovi na koronu! (foto)

Alo 24.10.2021
Posedovanje kovid propusnica obavezno je za ulazak u restorane, kafiće, barove i slučne objekte od 22 sata. Na društvenim mrežama se pišu gluposti da će se navodno raditi testovi ispred ugostiteljskih objekata - to nije tačno jer taj test ne ulazi… »

Vesti dana »