Повезане вести

Митровић гази ка личном рекорду: Срушио Форест, стигао до 15 голова, а није ни трећина сезоне (видео)

Митровић гази ка личном рекорду: Срушио Форест, стигао до 15 голова, а није ни трећина сезоне (видео)

Моззарт спорт 24.10.2021
Српски шпиц постиже голове у просеку на 82 и по минута. Са формом какву од старта сезоне у Чемпионшипу демонстрира Александар Митровић, Фуламу су смеши селидба у Премијер лигу. Чињеница, рана је фаза сезоне, други ранг енглеског… »
Нема му равног: Митровић не жели да се заустави, данас је постигао два поготка па се попео на сам врх листе стрелаца! (видео)

Нема му равног: Митровић не жели да се заустави, данас је постигао два поготка па се попео на сам врх листе стрелаца! (видео)

Хот спорт 24.10.2021
У оквиру 14. кола Чемпионшипа Фулам је на гостујућем терену убедљиво савладао Нотингем Форест резултатом 0:4. Нотингем Форест је био у фантастичној серији, на последњих пет мечева нису знали за пораз, све док нису угостили… »
Сјајан дан у Чемпионшипу, радују се и Митар и Јокан!

Сјајан дан у Чемпионшипу, радују се и Митар и Јокан!

Спортске.нет 24.10.2021
У енглеском Чемпионшипу данас је комплетирано 14. коло. Јуче је Пауновићев Рединг доживео пораз у Блекбурну, али данас нам стижу много боље вести када су у питању српски појединачни представници у овом такмичењу. Пренели смо… »
Енглеска стала и признала - Митровић је најбољи икада! Изрешетао бившег првака Европе и избио на 1. место вечне листе!

Енглеска стала и признала - Митровић је најбољи икада! Изрешетао бившег првака Европе и избио на 1. место вечне листе!

Мондо 24.10.2021
Александар Митровић је са два гола дошао на сам врх! Александар Митровић је са два гола дошао на сам врх! Александар Митровић нема милости! Сада је водио свој Фулам до победе над Нотингем Форестом 4:0 тако што је постигао… »

Вести дана »