Povezane vesti
Jovanu Jeremić UPOREDILI Jovanom Joksimović, a ona ovako ODREGOVALA!
Svet & Skandal 24.10.2021
Popularana voditeljka Jovana Jeremić proslavila je svoj 31. rođendan, a za svoje najmilije napravila je gala slavlje. Jeremićka je zablistala na proslavi, a bila je raspoložena da odgovara novinarima na sva pitanja. I ovog puta Jovana je iskoristila… »
Pitajte jovanu Joksimović šta je završila! Voditeljka šokirala - Nije mi konkurencija, ogromna je razlika!
Mondo 24.10.2021
Jovanu Jeremić pitali šta misli o Jovani Joksimović, evo šta je ona odgovorila. Jovanu Jeremić pitali šta misli o Jovani Joksimović, evo šta je ona odgovorila. Voditeljka Jovana Jeremić proslavila je 31. rođendan. Nakon što je " krunisana" uživo u… »
Ona mi više nije konkurencija, pitajte je šta je završila od škole! Jovanu Jeremić pitali za Joksimovićku, a ona ovako…
Kurir 24.10.2021
Voditeljka Jovana Jeremić privlači pažnju gde god da se pojavi, kako svojim izgledom, tako i čvrstim stavovima. Ona važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa tako ima odgovore na sva pitanja. Naime, Jovana danas proslavlja 31. rođendan, a za svoje… »
Jovana Jeremić pokazala skupoceni prsten - Ima ga Elizabet Tejlor, Kleopatra i ja! Sama sam ga kupila (video)
Mondo 24.10.2021
Jovana jeremić proslavila je svoj 31. rođendan i otkrila šta za nju predstavlja skupoceni prsten koji nosi na ruci. Jovana jeremić proslavila je svoj 31. rođendan i otkrila šta za nju predstavlja skupoceni prsten koji nosi na ruci. Nakon krunisanja… »
Jedna je Jovana! Voditeljka zablistala na rođendanskom slavlju: Jedina želja mi je da me partner voli koliko ja njega! (video)…
Kurir 24.10.2021
Voditeljka Jovana Jeremić proslavlja svoj 31. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a za gala proslavu odabrala je elegantnu zelenu haljinu u kojoj je zablistala. Ona je istakla da je budna od jutros od četiri sata, ali da je to ne sprečava da bude… »
(Video) Dekolte i šlic do pupka: Jovana Jeremić u mini haljini slavi 31. rođendan, jedna izjava zbunila sve: "Poželela sam da…
Blic 24.10.2021
Voditeljka Jovana Jeremić danas slavi svoj 31. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Ona se za ovu priliku glamurozno spremila, pa je tako zablistala u mini zelenoj haljini sa dubokim šlicem. Jovana je došla vrlo raspoložena, te je sa novinarima… »
Vesti dana »
Znate li kada je Voša poslednji put slavila na "Marakani", a kada je upisala "duplu pobedu" nad Crvenom zvezdom?!
Sportske.net pre 23 minutajoš 96 povezanih
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Nema titule za prvaka Formule 1: Evo zašto je FIA odbila da mu uruči pehar
Mondo pre 18 minutajoš 43 povezane