Povezane vesti

Preminuo Džejms Majkl Tajler, Ganter iz „Prijatelja“

Nova 25.10.2021
Američki glumac Džejms Majkl Tajler, najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je danas u 60. godini. Tajleru je 2018. dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na kosti. Glumac je preminuo je u svojoj… »

Preminuo glumac Džejms Majkl Tajler, Ganter iz Prijatelja

RTS 25.10.2021
Američki glumac Džejms Majkl Tajler, najpoznatiji po ulozi Gintera u seriji „Prijatelji“, preminuo je u 60. godini. Poznati glumac se od 2018. godine borio sa rakom prostate i preminuo je u svojoj kući u Los Anđelesu, potvrdio je njegov… »

"Prijatelji" više neće biti isti: Rejčel se oprostila od svog Gantera - DŽenifer uputila emotivnu poruku

Večernje novosti 25.10.2021
Foto: Printskrin Youtube/bedstelillegule Američki glumac DŽejms Majkl Tajler, koji je najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 59. godini. Od njega se oprostila njegova česta partnerka u kadru, sa kojom je "pravio"… »

"Počivaj u miru, prijatelju moj!" Potresan oproštaj DŽoija od kolege iz čuvene serije (foto)

Večernje novosti 25.10.2021
Foto: Printskrin jutjub Tajler je preminuo mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Tajleru je 2018. dijagnostikovan uznapredovali rak prostate, koji se kasnije proširio na njegove kosti. -… »

Preminuo Ganter iz “Prijatelja” (VIDEO)

Vesti online 25.10.2021
Američki glumac Džejms Majkl Tajler, najpoznatiji po ulozi Gadžntera u seriji „Prijatelji“, preminuo je u 60. godini. Poznati glumac se od 2018. godine borio sa rakom prostate i preminuo je u svojoj kući u Los Anđelesu, potvrdio je njegov… »

Tuga! Preminuo glumac iz prijatelja: Izgubio bitku s najtežom bolešću - imao je 59 godina (video)

Mondo 25.10.2021
Glumac Džejms Tajler preminuo od raka prostate. Glumac Džejms Tajler preminuo od raka prostate Američki glumac Džejms Majkl Tajler, najpoznatiji po ulozi Gantera koji je u seriji "Prijatelji" bio zaljubljen u Rejčel Grin, preminuo je u 59. godini… »

Vesti dana »