Povezane vesti

Kamerman: Boldvin bio oprezan sa oružjem na snimanju filma

Glas Amerike 25.10.2021
SANTA FE — Kamerman koji je učestvovao na snimanju filma "Rđa", tokom kojeg je Alek Boldvin smrtno ranio direktorku fotografije i povredio reditelja, rekao je da je glumac inače bio oprezan sa oružjem i da mu je rečeno da je pištolj rekvizit… »

Incident na setu filma "Rust" nije jedini propust Dejva Holsa

RTV 25.10.2021
SANTA FE - Alek Boldvin je vežbao izvlačenje revolvera iz futrole, nakon čega ga je uperio u kameru tokom probe na setu filma "Rast" kada je oružje opalilo i pogodilo u grudi kinematografa, navodi se u pismenom iskazu za sud, objavljenom u nedelju… »

Sin Boldvinove žrtve ne progovara od smrti majke: "Nije rekao ni reč od kako se to desilo"

B92 25.10.2021
Alek Boldvin se navodno sastao sa porodicom pokojne direktorke fotografije Haline Hačins nakon fatalnog incidenta u kome ju je ubio u pucnjavi prošle nedelje na snimanju filma "Rđa" (Rust). Prema izveštajima, Boldvin je u subotu ujutro 23. oktobra, u… »

Slomljena porodica ubijene žene - otkrili da li krive boldvina! Oglasio se otac, njegove reči će promeniti istragu

Mondo 25.10.2021
Otac ubijene Haline Hačins i dalje je u šoku zbog tragedije, kao i ostatak porodice. Otac ubijene Haline Hačins i dalje je u šoku zbog tragedije, kao i ostatak porodice. O stravičnoj tragediji u Holivudu danima ne prestaje da se piše, a čitav svet… »

Potresne scene: Boldvin grli muža koleginice koju je ubio FOTO

Nova 25.10.2021
Glumac Alek Boldvin je na snimanju filma "Rust" upucao i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, a sada se susreo sa mužem i sinom stradale koleginice. Glumac Alek Boldvin uslikan je u društvu Halininog muža Metjua Hačinsa i devetogodišnjeg… »

Nalog za pretres otkrio mračne detalje sa snimanja filma; "Čuo sam kako viče da ne oseća noge"

B92 25.10.2021
Glumac Alek Boldvin vežbao je vađenje revolvera iz futrole i ciljanje prema kameri tokom probe snimanja filma "Rust" kad je reditelj Džoel Souza čuo nešto "kao udarac bičem, a zatim kao glasan pucanj", otkriva nalog za pretres do kojeg je došao… »

Susret Aleka Boldvina sa mužem i sinom žene koju je usmrtio na filmskom setu: Slike zbog kojih je zanemeo celi svet

Mondo 25.10.2021
Alek Boldvin zagrlio supruga Haline Hačinson. Alek Boldvin zagrlio supruga Haline Hačinson Stravična tragedija je šokirala i potresla Holivud, ali i čitav svet. Glumac Alek Boldvin na snimanju filma je usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio… »

Tragedija je čekala da se desi: Neiskusna oružarka, pucanje sa pravim mecima i neprovereno oružje: Kako je došlo do toga da…

Blic 25.10.2021
Pomoćnik direktora dao je Aleku Boldvinu rekvizit pištolj i viknuo “hladan pištolj”, pre nego što je glumac pucao i ubio direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio režisera Džoela Souzu, pokazuju sudska dokumenta. “Hladan pištolj” je… »

Kamerman: Boldvin bio oprezan sa oružjem na snimanju filma

Novi magazin 25.10.2021
Kamerman koji je učestvovao na snimanju filma "Rđa", tokom kojeg je Alek Boldvin smrtno ranio direktorku fotografije i povredio reditelja, rekao je da je glumac inače bio oprezan sa oružjem i da mu je rečeno da je pištolj rekvizit "bezbedan"… »

Kamerman: Boldvin bio oprezan sa oružjem na snimanju filma

Danas 25.10.2021
Kamerman koji je učestvovao na snimanju filma „Rđa“, tokom kojeg je Alek Boldvin smrtno ranio direktorku fotografije i povredio reditelja, rekao je da je glumac inače bio oprezan sa oružjem i da mu je rečeno da je pištolj rekvizit… »

Alek je sedeo u crkvi i vežbao, a onda je halina pala: Isplivali novi detalji tragedije - ranjeni reditelj dao izjavu!

Mondo 25.10.2021
Američki mediji otkrivaju šta je reditelj Džoel Suza izjavio nakon ranjavanja na setu filma "Rust" u kojem je jedna osoba izgubila život. Američki mediji otkrivaju šta je reditelj Džoel Suza izjavio nakon ranjavanja na setu filma "Rust" u kojem je… »

Kamerman: Boldvin bio oprezan sa oružjem na snimanju filma

N1 Info 25.10.2021
Kamerman koji je učestvovao na snimanju filma "Rdja", tokom kojeg je Alek Boldvin smrtno ranio direktorku fotografije i povredio reditelja, rekao je da je glumac inače bio oprezan sa oružjem i da mu je rečeno da je pištolj rekvizit "bezbedan". Rid… »

Ranjeni režiser otkriva detalje tragedije na snimanju: Evo kako je došlo do toga da Boldvin slučajno ubije Halinu Hačins

Blic 25.10.2021
Alek Boldvin je vežbao izvlačenje revolvera iz futrole, nakon čega ga je uperio u kameru tokom probe na setu filma "Rast" kada je oružje opalilo i pogodilo u grudi kinematografa, navodi se u pismenom iskazu za sud, objavljenom u nedelju. Ta izjava pod… »

Boldvin vežbao za scenu kada je pištolj opalio

RTS 25.10.2021
Glumac Alek Boldvin, pre početka snimanja u četvrtak, vežbao je sa pištoljem kada je on opalio, navode svedoci u istražnom postupku. Među svedocima su reditelj Džoel Souza i snimatelj Rid Rasel. Reditelj Souza kaže da je Boldvin vežbao u… »

Otkriveno kako je Alek Boldvin ubio koleginicu

Vesti online 25.10.2021
Alek Boldvin je vežbao izvlačenje revolvera iz futrole, nakon čega ga je uperio u kameru tokom probe na setu filma “Rast” kada je oružje opalilo i pogodilo u grudi kinematografa, navodi se u pismenom iskazu za sud, objavljenom u nedelju. Ta izjava… »

Boldvin vežbao i uperio revolver prema kameri

Dnevnik 25.10.2021
SANTA FE: Alek Boldvin je vežbao izvlačenje revolvera iz futrole, nakon čega ga je uperio u kameru tokom probe na setu filma "Rast" kada je oružje opalilo i pogodilo u grudi kinematografa, navodi se u pismenom iskazu za sud, objavljenom u nedelju. Ta… »

Vesti dana »