Povezane vesti
Marinko Rokvić progovorio o svom zdravstvenom stanju
Vesti online 25.10.2021
Pevač Marinko Rokvić je u teškom zdravstvenom stanju, i već neko vreme se bori sa bekterijom koja mu je napala organizam. Rokvić je prilično loše, jedva priča, a sve nastupe je otkazao dok se ne izleči. – Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam… »
"Čoveku nije dobro": Marinko Rokvić se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, oglasio se njegov sin Nikola
Blic 24.10.2021
Pevač Marinko Rokvić se već neko vreme se bori sa bekterijom koja mu je napala organizam. Sada se tim povodom oglasio njegov sin Nikola i otkrio da njegov otac nije dobro. - Ne znam šta bih vam rekao, iskreno. Čuli ste se sa njim, čoveku nije dobro… »
Vesti dana »

Emotivna scena! Pogledajte šta je uradio Džej Di Vens kada su sanduk sa telom Čarlija Kirka ukrcavali u avion (foto/video)
Kurir pre 39 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 54 minutajoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 4 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 29 minutajoš 21 povezana

Torta na četiri sprata, konfete i vatrometi svuda po sali Saša Matić do jutra slavio ćerkino punoletstvo: Detalji gala veselja (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 14 povezanih