Povezane vesti

Sudar golfa i fiata na raskrsnici

Jugmedia 25.10.2021
U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila na raskrsnici ulice Nikole Pašića i Trga Kralja Aleksandra u Nišu, povređenih, srećom, nema, već je samo pričinjena materijalna šteta, potvrđeno je JuGmedii u niškoj policiji. „Nezgoda je… »

Mrtav pijan upravljao „opelom“ u selu Boreč, a u organizmu 2,89 promila alkohola

Top press 25.10.2021
Kragujevac – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaustavili su tridesetdevetogodišnjeg vozača koji je automobilom marke „opel“ upravljao sa 2,89 promila akohola u organizmu, saopšteno je iz MUP. Policija je prethodno… »

Vozio sa 2,89 promila alkohola u krvi

Ritam grada Kg 25.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaustavili su tridesetdevetogodišnjeg vozača koji je automobilom marke „opel“ upravljao sa 2,89 promila alkohola u organizmu. Policija je prethodno pokušala da ga zaustavi na putu ka selu… »

Vozio sa 2,89 promila alkohola u krvi

Veliki park 25.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaustavili su tridesetdevetogodišnjeg vozača koji je automobilom marke „opel“ upravljao sa 2,89 promila alkohola u organizmu. Policija je prethodno pokušala da ga zaustavi na putu ka selu… »

Vozio pijan, kontrola pokazala 2,89 promila

Kragujevačke 25.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaustavili su tridesetdevetogodišnjeg vozača koji je automobilom marke „opel“ upravljao sa 2,89 promila alkohola u organizmu. Policija je prethodno pokušala da ga zaustavi na putu ka selu… »

Kragujevac: Vozio sa 2,89 promila alkohola u organizmu

Pressek 25.10.2021
Policija u Kragujevcu zaustavila je tridesetdevetogodišnjeg vozača koji je automobilom marke Opel upravljao sa 2,89 promila alkohola u organizmu. Policija je prethodno pokušala da ga zaustavi na putu ka selu Borač, ali on se oglušio na znake… »

Upravljao vozilom sa 2,89 promila akohola u organizmu

RTK 25.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaustavili su 39-ogodišnjeg vozača koji je automobilom marke „opel“ upravljao sa 2,89 promila akohola u organizmu. Policija je prethodno pokušala da ga zaustavi na putu ka selu Borač, ali… »

Vozio bez dozvole, udario u zid, pa odbio alko test

OK radio 25.10.2021
Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu zadržali su dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljajući “golfom” izazvao saobraćajnu nezgodu a potom odbio da se alkotestira. On je vozeći automobil, bez vozačke dozvole, udario u zid jedne… »

Sa 2,89 promila akohola u organizmu upravljao automobilom

Glas Šumadije 25.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu zaustavili su tridesetdevetogodišnjeg vozača koji je automobilom marke „opel“ upravlјao sa 2,89 promila akohola u organizmu. Policija je prethodno pokušala da ga zaustavi na putu ka selu… »

Vozio Ivanjicom potpuno pijan dok ga policija nije isključila iz saobraćaja

InfoLIGA 25.10.2021
Pripadnici saobraćajne policije u Čačku sinoć su na području Ivanjice isključili iz saobraćaja četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Knića koji je vozio „golf“ sa 2,74 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i… »

Vozio bez saobraćajne dozvole, udario u zid kuće, odbio alkotestiranje

Jugmedia 25.10.2021
Pripadnici saobraćajne policije Bujanovcu zadržali su dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljajući “golfom” izazvao saobraćajnu nezgodu a potom odbio da se alkotestira, saopšteno je danas iz PU Vranje. On je vozeći automobil, bez… »

Pijani vozači sve češći na putevima

Glas Zapadne Srbije 25.10.2021
Ivanjica, Gornji Milanovac - Pripadnici saobraćajne policije u Čačku sinoć su na području Ivanjice isključili iz saobraćaja četrdesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Knića koji je vozio „golf“ sa 2,74 promila alkohola u organizmu… »

Udario autom u zid od kuće, odbio da se alkotestira

Vranje news 25.10.2021
Vranje - Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu zadržali su na trežnjenju dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljajući "golfom" izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom odbio da se alkotestira. "On je vozeći automobil, bez vozačke dozvole… »

Mrtav pijan za volanom: Saobraćajci u Ivanjici iz saobraćaja isključili vozača "golfa"

Večernje novosti 25.10.2021
Foto: P. Milošević Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.… »

Saobraćajci u Čačku "ulovili" pijanog vozača: Imao 2,74 promila alkohola u krvi

Telegraf 25.10.2021
Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava. Pripadnici saobraćajne policije u Čačku sinoć su na području Ivanjice isključili iz saobraćaja četrdesetdevetogodišnjeg… »

Mrtav pijan seo za volan pa završio na trežnjenju: Policija zaustavila vozača golfa sa 2,74 promila u Ivanjici

RINA 25.10.2021
Mrtav pijan seo za volan pa završio na trežnjenju: Policija zaustavila vozača golfa sa 2,74 promila u Ivanjici Ivanjica - Pripadnici saobraćajne policije u Čačku sinoć su na području Ivanjice isključili iz saobraćaja četrdesetdevetogodišnjeg… »

Dva pijana vozača isključena iz saobraćaja: Nakon trežnjenja slede prijave

OK radio 25.10.2021
Pripadnici saobraćajne policije u Vranju i Surdulici, tokom redovne kontrole, registrovali su tokom vikenda dva vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola. Saobraćajna patrola je zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ i… »

Vozači u Vranju i Surdulici vozili u alkoholisanom stanju

Jugmedia 25.10.2021
Saobraćajna policija u Vranju i Surdulici, tokom redovne kontrole, zaustavila je tridesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „forda“ koji su automobilima upravljali sa 1,26 i 1,54 promila alkohola u organizmu… »

G. Milanovac: Vozio automobil sa 2,44 promila alkohola u organizmu

Pressek 25.10.2021
Tokom redovne kontrole, policija je zaustavila pedesetdevetogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom u stanju potpune alkoholisanosti i isključili ga iz saobraćaja. Policija je zaustavila vozača u Takovskoj ulici, u Gornjem Milanovcu, a… »

Devojka (19) prošla 2 puta kroz crveno: Beogradska policija je zaustavila i shvatila zašto

Telegraf 25.10.2021
Protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja dva vozača koja su upravljala automobilima pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Policija je noćas oko… »

Vesti dana »