Povezane vesti

Bager pao na radnika u Tutinu: Čovek preminuo na mestu udesa

B92 25.10.2021
Na lokalnom putu u mestu Dubovo kod Tutina danas se dogodila teška nesreća u kojoj je život izgubio jedan muškarac (47), prenose mediji. Oko 15.30 sati bager se prevrnuo i pao na radnika prilikom popravke gusenice na bageru Muškarac je od zadobijenih… »

Korpa od bagera pala na radnika u Tutinu: Poginuo na licu mesta

Nova 25.10.2021
U mestu Dubovo nadomak Tutina, mlađi muškarac je izgubio život, kada se otkačila korpa od bagera i pala na mehaničara koji je došao na teren kako bi popravio mašinu koja je bila u kvaru. U ovom mestu, izvodili su se radovi na probijanju puta kada… »

Teška nesreća kod Tutina: Bager pao na radnika, muškarac preminuo na licu mesta

Blic 25.10.2021
Na lokalnom putu u mestu Dubovo kod Tutina danas se dogodila teška nesreća u kojoj je život izgubio jedan muškarac (47). Nesreća se dogodila oko 15 i 30, kada je prilikom popravke gusenice na bageru došlo do prevrtanja bagera, koji je pao na… »

Strašna nesreća kod Tutina! Popravljali bager na putu, a onda se on prevrnuo na radnika (47)

Kurir 25.10.2021
U Dubovu kod Tutina, danas oko 15.30 na lokalnom putu dogodila se nesreća u kojoj je poginuo radnik (47). Do nesreće je došlo prilikom popravke gusenice na bageru. Naime, došlo je do prevrtanja bage koji je pao na radnika. Nesrećni čovek, preminuo… »

Užas u tutinu Bager smrskao radnika

Alo 25.10.2021
Uviđaj u toku. Danas oko 15,30h, Dubovo, Tutin, na lokalnom putu, prilikom popravke gusenice na bageru, došlo je do prevrtanja bagera koji je pao na radnika (47). Od zadobijenih povreda radnik je preminuo na licu mesta. Uviđaj u toku. Uskoro Opširnije… »

Teška nesreća kod tutina: Bager pao na radnika - muškarac preminuo na licu mesta

Večernje novosti 25.10.2021
Foto: D. R. Nesreća se dogodila oko 15 i 30, kada je prilikom popravke gusenice na bageru došlo do prevrtanja bagera, koji je pao na radnika. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. U toku je uviđaj. ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU… »

Stablo ubilo muškarca kod Požege

B92 25.10.2021
Muškarac (58) nastradao je danas prilikom seče drva u Tometinom Polju kod Požege. Kako prenose mediji, do tragedije je došlo kada je stablo palo i udarilo muškarca. On je od zadobijenih povreda preminuo na mestu. Uviđaj je u toku, javlja "Kurir"… »

Sudar dva vozila kod Smederevske Palanke: Jedna osoba poginula

Nova 25.10.2021
Muškarac star 77 godina poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Azanji kod Smederevske Palanke. Do nesreće je došlo kada su se sudarili „jugo“ i radna mašina „ICB“, pišu Novosti. Od zadobijenih povreda suvozač u automobilu je preminuo u… »

Saobraćajna nesreća u azanji: Poginuo muškarac (77) u sudaru automobila i radne mašine

Večernje novosti 25.10.2021
Foto: Depositphotos Do nesreće je došlo kada su se sudarili putničko vozilo "jugo" i radna mašina "ICB". Od zadobijenih povreda suvozač u automobilu je preminuo u bolnici u Smederevskoj Palanci. ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU BONUS VIDEO: POTRESAN… »

Muškarac stradao kod Požege kada je palo stablo

RTV 25.10.2021
POŽEGA - Jedan muškarac stradalo je danas prilikom seče drva u Tometinom Polju kod Požege, prenose beogradski mediji. Kako navode, 58-ogodišnji muškarac poginuo je kada je stablo palo i udarilo ga. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta… »

Užas kod Požege: Stablo palo na muškarca (58), usmrtilo ga na mestu

Blic 25.10.2021
Muškarac (58) nastradao je danas prilikom seče drva u Tometinom Polju kod Požege. Tragedija se dogodila kada je stablo palo i udarilo muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Uviđaj je u toku, piše "Kurir".… »

Muškarac stradao kod Požege kada je palo stablo na njega

Dnevnik 25.10.2021
POŽEGA: Jedan muškarac stradalo je danas prilikom seče drva u Tometinom Polju kod Požege, prenose beogradski mediji. Kako navode, 58-ogodišnji muškarac poginuo je kada je stablo palo i udarilo ga. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta… »

Tragedija kod Požege: Stablo palo na muškarca (58), na mestu ostao mrtav

Kurir 25.10.2021
Muškarac (58) nastradao je danas prilikom seče drva u Tometinom Polju kod Požege. Tragedija se dogodila kada je stablo palo i udarilo muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Uviđaj u toku. (Kurir.rs) Kurir… »

Stablo udarilo muškarca tokom seče drva, preminuo na licu mesta

Nova 25.10.2021
Muškarac (58) nastradao je danas prilikom seče drva u Tometinom Polju kod Požege. Tragedija se dogodila kada je stablo palo i udarilo muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, prenosi Blic. Bonus video: Kamion za odnošenje… »

Tragedija kod Požege: Stablo palo i ubilo muškarca (58)

Večernje novosti 25.10.2021
Foto: D. Ristić Tragedija se dogodila kada je stablo palo i udarilo muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. (Kurir) ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU BONUS VIDEO: POTRESAN SNIMAK: Tela Đokića dopremljena u selo… »

Vesti dana »