Povezane vesti
Vučević: Predloženo je bratimljenje Novog Sada i Batumija, gruzijskog grada na obali Crnog mora
Kurir 25.10.2021
Sa gospodinom Iliom Koberidzeom, direktorom kancelarije Gruzije u RS, održao sam interesantan sastanak na temu povezivanja naše dve slične, ali opet i udaljene zemlje, saopštio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on Instagram A post… »
Incijativa za bratimljenje Novog Sada i gruzijskog grada Batumija
RTV 25.10.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je sa Iliom Koberidžeom, direktorom kancelarije Gruzije u Srbiji. Kao gest koji bi saradnju dve zemlje podigao na viši nivo, predloženo je bratimljenje Novog Sada i Batumija, gruzijskog grada… »
Gradonačelnik najavljuje braćenje sa Batumijem iz Gruzije
Dnevnik 25.10.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vućević je imao sastanak sa direktorom kancelarije Gruzije u Srbiji. „Sa gospodinom Iliom Koberidžeom, direktorom kancelarije Gruzije u RS, održao sam interesantan sastanak na temu povezivanja naše dve slične, ali opet i… »
Vesti dana »

Nakon zemljotresa od 6,1 stepeni, u Turskoj zabeleženo više od 20 naknadnih potresa
RTV pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO: Napeto u Vrbasu, Žandarmerija razdvaja pristalice SNS i građane, letele flaše sa jedne i sa druge strane
Nova pre 31 minutajoš 20 povezanih

Srbija oborila rekord bez Bogdana i Jokića: "Mi bismo se naljutili da nas neko ovako pobedi"
Mondo pre 11 minutajoš 44 povezane

Netanjahu i Tramp razgovarali o planovima Izraela za ofanzivu u Gazi
IndeksOnline pre 21 minutajoš 24 povezane