Povezane vesti

Ceca progovorila o odnosu sa Marijom! „Maltretira me, galami i štipa ispod stola”

Svet & Skandal 25.10.2021
Ceca Ražnatović konačno je javno progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović. Otkako je došla u žiri popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” Ceca neprekidno ulazi u rasprave sa svojim kolegama. Međutim, ono što javnost najviše zanima… »

"Maltretira me, galami i štipa ispod stola": Ceca otkrila šta joj radi Marija Šerifović u "Zvezdama Granda" (video)

Blic 25.10.2021
Ceca Ražnatović nakon nekoliko rasprava u koje je upadala sa Draganom Stojkovićem Bosancem i zvanično snimljenog prvog kruga takmičenja, na Instagramu je osvanuo snimak u kom je voje utiske o svemu podelila sa Marijom Šerifović. "Svetlana, hajde… »

Maltretira me, galami i štipa ispod stola: Ceca Ražnatović otkrila kako se Šerifovićeva ponaša prema njoj u Zvezdama…

Kurir 25.10.2021
Članovi žirija u takmičenju Zvezde Granda u nekoliko navrata su isticali kako je dolaskom Svetlane Cece Ražnatović u studiju zavladala potpuno drugačija energija. Folk zvezda nikome ne ostaje dužna, pa tako često "ratuje" sa članovima žirija… »

Maltretira me, štipa ispod stola: Ceca iskreno o odnosu sa Marijom Šerifović

Večernje novosti 25.10.2021
Foto: Printskrin Youtube/Zvezde Granda Folk zvezda nikome ne ostaje dužna, pa tako često "ratuje" sa članovima žirija. Nakon nekoliko rasprava u koje je upadala sa Draganom Stojkovićem Bosancem i zvanično snimljenog prvog kruga takmičenja, na… »

Maltetiraš me, galamiš na mene! Osvanuo snimak razgovora Marije i Cece iza kamere - ovako se zapravo slažu! (video)

Mondo 25.10.2021
Marija šerifović i Ceca Ražnatović iznenadile sve. Marija šerifović i Ceca Ražnatović iznenadile sve. Članovi žirija u takmičenju Zvezde Granda u nekoliko navrata su isticali kako je dolaskom Svetlane Cece Ražnatović u studiju zavladala… »

Vesti dana »