Повезане вести
Цеца проговорила о односу са Маријом! „Малтретира ме, галами и штипа испод стола”
Свет & Скандал 25.10.2021
Цеца Ражнатовић коначно је јавно проговорила о односу са Маријом Шерифовић. Откако је дошла у жири популарног музичког такмичења „Звезде Гранда” Цеца непрекидно улази у расправе са својим колегама. Међутим, оно што јавност… »
Малтретира ме, галами и штипа испод стола: Цеца Ражнатовић открила како се Шерифовићева понаша према њој у Звездама Гранда…
Курир 25.10.2021
Чланови жирија у такмичењу Звезде Гранда у неколико наврата су истицали како је доласком Светлане Цеце Ражнатовић у студију завладала потпуно другачија енергија. Фолк звезда никоме не остаје дужна, па тако често "ратује" са… »
Малтетираш ме, галамиш на мене! Освануо снимак разговора Марије и Цеце иза камере - овако се заправо слажу! (видео)
Мондо 25.10.2021
Марија шерифовић и Цеца Ражнатовић изненадиле све. Марија шерифовић и Цеца Ражнатовић изненадиле све. Чланови жирија у такмичењу Звезде Гранда у неколико наврата су истицали како је доласком Светлане Цеце Ражнатовић у студију… »
Вести дана »

Крај михољског лета у Србији: Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Блиц пре 23 минутајош 27 повезаних

БЛОГ УЖИВО На десетине трактора испред Покрајинске владе, велики број припадника Интервентне полиције: Вучић одговорио професору из Новог Сада
Нова пре 33 минутајош 27 повезаних

„Имплементација идеја Кијева и и других идиота значиће само једно – рат“: Медведев прети
Данас пре 53 минутајош 21 повезана

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 13 сатијош 10 повезаних

Министар просвете Станковић: Ако наставници блокирају почетак школске године, неће добити плату
Радио 021 пре 2 сатајош 18 повезаних