Povezane vesti
Ceca progovorila o odnosu sa Marijom! „Maltretira me, galami i štipa ispod stola”
Svet & Skandal 25.10.2021
Ceca Ražnatović konačno je javno progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović. Otkako je došla u žiri popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” Ceca neprekidno ulazi u rasprave sa svojim kolegama. Međutim, ono što javnost najviše zanima… »
Maltretira me, galami i štipa ispod stola: Ceca Ražnatović otkrila kako se Šerifovićeva ponaša prema njoj u Zvezdama…
Kurir 25.10.2021
Članovi žirija u takmičenju Zvezde Granda u nekoliko navrata su isticali kako je dolaskom Svetlane Cece Ražnatović u studiju zavladala potpuno drugačija energija. Folk zvezda nikome ne ostaje dužna, pa tako često "ratuje" sa članovima žirija… »
Maltetiraš me, galamiš na mene! Osvanuo snimak razgovora Marije i Cece iza kamere - ovako se zapravo slažu! (video)
Mondo 25.10.2021
Marija šerifović i Ceca Ražnatović iznenadile sve. Marija šerifović i Ceca Ražnatović iznenadile sve. Članovi žirija u takmičenju Zvezde Granda u nekoliko navrata su isticali kako je dolaskom Svetlane Cece Ražnatović u studiju zavladala… »
Vesti dana »

DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koji uključuje aktuelnu vlast
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Minut ćutanja i aplauz za mladog bubnjara koji je nastradao u požaru: Održana komemoracija članu grupe DNK: Cela škola je plakala
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 11 minutajoš 15 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 5 satijoš 27 povezanih