Povezane vesti
Ispunila sam vereniku želju dan pred venčanje i zažalila: Venčanicu su mi oblačili u bolnici, umalo da sve propadne!
Mondo 25.10.2021
Žena podelila užasnu grešku koju je napravila dan pre venčanja! Žena podelila užasnu grešku koju je napravila dan pre venčanja! Dan pred venčanje uglavnom su svi vrlo uzbuđeni, neki gledaju da se osame i tako opuste, drugi pak vole da budu u društvu… »
Napila se veče pre venčanja, pa završila u bolnici: Umalo upropastila sopstvenu svadbu, šminkala se u automobilu! (video)
Kurir 25.10.2021
Tiktokerka Rouzi razbila je onaj stereotip da su muškarci ti koji mogu upropaste venčanje zbog alkohola, neozbiljnog ponašanja i kašnjenja. Naime, ona je veče pre svog velikog dana pila sa verenikom i prijateljima, ali zbog te odluke je zažalila već… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 2 povezane

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

250.000 Ljudi marširalo protiv izraela! Krcate ulice uprkos kiši: "Najmanje što možemo zbog užasa u Gazi" (foto)
Kurir pre 51 minutajoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Već 13 imena bilo u prethodnoj, jedno imenovanje iznenađenje
Danas pre 6 satijoš 1 povezana