Povezane vesti
Ispunila sam vereniku želju dan pred venčanje i zažalila: Venčanicu su mi oblačili u bolnici, umalo da sve propadne!
Mondo 25.10.2021
Žena podelila užasnu grešku koju je napravila dan pre venčanja! Žena podelila užasnu grešku koju je napravila dan pre venčanja! Dan pred venčanje uglavnom su svi vrlo uzbuđeni, neki gledaju da se osame i tako opuste, drugi pak vole da budu u društvu… »
Napila se veče pre venčanja, pa završila u bolnici: Umalo upropastila sopstvenu svadbu, šminkala se u automobilu! (video)
Kurir 25.10.2021
Tiktokerka Rouzi razbila je onaj stereotip da su muškarci ti koji mogu upropaste venčanje zbog alkohola, neozbiljnog ponašanja i kašnjenja. Naime, ona je veče pre svog velikog dana pila sa verenikom i prijateljima, ali zbog te odluke je zažalila već… »
Vesti dana »
Senat odbio prigovor profesorke Jelene Kleut, neće joj biti produžen ugovor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
Sastanak Đedović Handanović i Sijarta: MOL neće gasiti rafineriju u Pančevu ako preuzme NIS (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 65 povezanih
Vlade Đurović o Zvezdi: "Razgovarao sam sa nekim partizanovcima... Nažalost, od njega sam i ja digao ruke"
Telegraf pre 50 minutajoš 36 povezanih
Objavljen spisak lokacija u Srbiji na kojima su postavljeni „super radari“
Glas Zaječara pre 9 satijoš 9 povezanih
Završena sednica Skupštine, nastavak u utorak od 10 časova
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih