Povezane vesti

Vaspitno-odgojni razgovor sa Vučićem

Danas 26.10.2021
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović potvrdio je da namerava da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u narednom periodu. Kako je naveo, sastanak još nije dogovoren, ali će ići, kaže, iako postoje otpori… »

Izetbegović namerava da se sastane sa Vučićem, mnogi u Sarajevu protiv

Danas 26.10.2021
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović potvrdio je da namerava da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem radi razgovora o političkoj krizi u Bosni i Hercegovini. „Nismo još precizno dogovorili sastanak. Postoje… »

Komšić protiv susreta Vučića i Izetbegovića

Dnevnik 26.10.2021
SARAJEVO: Aktuelni predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić protivi se susretu lidera SDA Bakira Izetbegovića sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem na kojem bi razgovarali o prevazilaženju aktuelne situacije u BiH. Nakon što je… »

Izetbegović potvrdio: Ići ću na sastanak s Vučićem

Nova 26.10.2021
Predsednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović potvrdio je da namerava da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u narednom periodu. „Nismo još precizno dogovorili sastanak. Postoje otpori da se ode na taj sastanak, ali ja… »

Izetbegović: Nameravam da se sastanem sa predsednikom Srbije

Danas 25.10.2021
Predsednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović potvrdio je danas da namerava da se sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u narednom periodu. Nismo još precizno dogovorili sastanak. Postoje otpori da se ode na taj sastanak, ali ja… »

"Postoje otpori da se ode na taj sastanak": Izetbegović: U narednom periodu razgovor sa Vučićem

Blic 25.10.2021
Predsednik SDA Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović potvrdio je danas da namerava da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u narednom periodu. "Nismo još precizno dogovorili sastanak. Postoje otpori da se ode na taj sastanak, ali ja… »

Vesti dana »