Povezane vesti
Otkrivena prva planeta van naše galaksije? Džin veličine Saturna udaljen od Mlečnog puta 28 miliona svetlosnih godina
Blic 26.10.2021
Astronomi su pronašli nagoveštaje onoga što bi moglo biti prva planeta koja je ikada otkrivena van naše galaksije. Do sada je pronađeno skoro 5.000 "egzoplaneta" - svetova koji kruže oko zvezda izvan našeg Sunca, ali su sve one locirane u galaksiji… »
Svemir i istraživanja: Nauka na pragu velikog otkrića – prve planete van naše galaksije
Danas 25.10.2021
Astronomi su pronašli nagoveštaj onoga što smatraju da bi mogla da bude prva planeta otkrivena van naše galaksije. Do sada je pronađeno skoro 5.000 egzoplaneta – svetova koji kruže oko našeg Sunca, ali su oni nalaze u galaksiji Mlečni put. Mogući signal… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 11 minutajoš 59 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 6 satijoš 20 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 7 satijoš 6 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 47 minutajoš 31 povezana