Povezane vesti

Dvoje ubijenih i četvoro ranjenih u pucnjavi u Bojsiju u SAD

Novi magazin 26.10.2021
Dve osobe su ubijene a četvoro je ranjeno kada je jedna osoba otvorila vatru u tržnom centru u gradu Bojsi u američkoj državi Ajdaho, saopštila je lokalna policija i dodala da je osumnjičeni za napad uhapšen. Kako je jutros javio Glas Amerike… »

Pucnjava u Ajdahu, dvoje ubijeno i četvoro ranjeno u tržnom centru

Dnevnik 26.10.2021
BOJSI: Dve osobe su ubijene, a četiri povređene, uključujući policajca, u pucnjavi u jednom tržnom centru u Bojsiju, glavnom gradu američke savezne država Ajdaho, saopštila je policija. Na konferenciji za novinare, vlasti su saopštile da su tokom… »

Pucnjava u Bojsiju, ima mrtvih VIDEO/FOTO

B92 26.10.2021
Dve osobe su ubijene a četvoro je ranjeno kada je jedna osoba otvorila vatru u tržnom centru u gradu Bojsi u američkoj državi Ajdaho. Lokalna policija je saopštila da je osumnjičeni uhapšen. Kako je jutros javio Glas Amerike (VOA), došlo je do… »

Pucnjava u tržnom centru u Americi: Zgrada blokirana jakim policijskim snagama, ima mrtvih (foto)

Večernje novosti 26.10.2021
Foto: Darin Oswald/Idaho Statesman via AP Na konferenciji za novinare vlasti su saopštile da su tokom jučerašnjeg incidenta policajci razmenili vatru sa osumnjičenim, prenosi AP. Policija je u ponedeljak uveče u saopštenju za javnost navela da je… »

Dvoje ubijenih i četvoro ranjenih u pucnjavi u tržnom centru u SAD

N1 Info 26.10.2021
Dve osobe su poginule a četvoro, među kojima i jedan policajac, je ranjeno u pucnjavi u tržnom centru u gradu Bojsi u Ajdahu, saopštila je policija. Osumnjičeni za pucnjavu je uhapšen. Na konferenciji za novinare, saopšteno je da je došlo do… »

Pucnjava u Ajdahu, dvoje ubijeno i četvoro ranjeno u tržnom centru

RTV 26.10.2021
BOJSI - Dve osobe su ubijene, a četiri povređene, uključujući policajca, u pucnjavi u jednom tržnom centru u Bojsiju, glavnom gradu američke savezne država Ajdaho, saopštila je policija. Na konferenciji za novinare, vlasti su saopštile da su… »

Pucnjava u glavnom gradu ajdaha: Dvoje ubijeno i četvoro ranjeno u tržnom centru

Blic 26.10.2021
Dve osobe su ubijene, a četiri povređene, uključujući policajca, u pucnjavi u jednom tržnom centru u Bojsiju, glavnom gradu američke savezne država Ajdaho, saopštila je policija. Na konferenciji za novinare, vlasti su saopštile da su tokom… »

Pucnjava u Ajdahu, dvoje ubijeno i četvoro ranjeno

Nova 26.10.2021
Dve osobe su ubijene, a četiri povređene, uključujući policajca, u pucnjavi u jednom tržnom centru u Bojsiju, glavnom gradu američke savezne država Ajdaho, saopštila je policija. Na konferenciji za novinare, vlasti su saopštile da su tokom… »

Dvoje ubijenih i četvoro ranjenih u pucnjavi u Bojsiju

Glas Amerike 26.10.2021
Dve osobe su poginule a četvoro, među kojima i jedan policajac, je ranjeno u pucnjavi u tržnonm centru u gradu Bojsi u Ajdahu, saopštila je policija. Osumnjičeni za pucnjavu je uhapšen. Na konferenciji za novinare, saopšteno je da je došlo do… »

Vesti dana »

I dalje petocifreno – više od 17.600

B92 pre 4 satijoš 32 povezane

Telenor u Srbiji postaje Yettel

Biznis.rs pre 6 satijoš 21 povezana