Povezane vesti

Nemoj da me nerviraš, da ne ubijem i tebe! Muža sekla flašom, pa ga dokrajčila palicom! Užas u Beogradu i policija bila u…

Kurir 26.10.2021
Rada J. (57) uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga Đorđa J. (74) u njihovom stanu na Banovom brdu u Beogradu. Zločin se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka. - Rada J. je poznata po nasilnom ponašanju. Njen muž je zatečen mrtav u… »

"Sitna i mršava, a puna pakosti! Nije on mogao da se brani": Oglasile se komšije o ženi koja je ubila muža na Čukarici!

Mondo 26.10.2021
Komšije kažu da je Rada S. Jovanović maltretirala muža, ali i sve njih u zgradi. Komšije kažu da je Rada S. Jovanović maltretirala muža, ali i sve njih u zgradi. Pedesetsedmogodišnja Rada S. Jovanović uhapšena je zbog sumnja da je u noći… »

"Ništa nismo čuli": Komšije nemaju lepe reči o ženi uhapšenoj zbog ubistva muža: "Sitna je, mršava, ali puna pakosti"

Blic 26.10.2021
Rada S. Jovanović (57) uhapšena je zbog sumnja da je u noći između nedelje i ponedeljka usmrtila svog supruga Đorđa Jovanovića (74) na Banovom Brdu na opštini Čukarica. Komšije za "Blic" otkrivaju da se ovaj bračni par u Kijevsku ulicu doselio… »

Uhapšen muškarac zbog sumnje da je dilovao drogu

B92 26.10.2021
Policija u Kraljevu uhapsila je N. K. (29) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kada je policija zaustavila taksi u kojem se osumnjičeni vozio kao putnik, on je kroz prozor… »

Užas u Beogradu! Žena ubila muža u stanu na Čukarici (foto)

Mondo 26.10.2021
Ona je ekspresnom akcijom policije ubrzo uhapšena. Ona je ekspresnom akcijom policije ubrzo uhapšena. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. S. R. (57) zbog sumnje da… »

Krvavi TRAGOVI u ZGRADI u kojoj se DESILO JEZIVO UBISTVO: Evo šta kažu komšije o uhapšenoj ženi! Policija pretražuje STAN…

Kurir 26.10.2021
00:09 KRVAVI TRAGOVI U ZGRADI U KOJOJ SE DESILO JEZIVO UBISTVO: Evo šta kažu komšije o uhapšenoj ženi! Policija pretražuje STAN (VIDEO) Žena J. S. R. (57) uhapšena je u Beogradu jer se sumnja da je usmrtila svog sedamdesetčetvorogodišnjeg… »

Ubila ga tupim predmetom: Komšije otkrile detalje o ženi koja je presudila mužu

Nova 26.10.2021
U Kijevskoj ulici na Čukarici R. J. ubila je supruga Đ. J. tupim predmetom u noći između 24. i 25. oktobra, a policija je danas saopštila da je osumnjičena žena privedena. Kako kažu komšije ovo para, čovek je retko izlazio iz stana, slabo se… »

Kraljevčanin ugledao policiju i kroz prozor taksija bacio kesice sa „spidom“

Nova 26.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kralјevu uhapsili su N. K. (29) iz Kralјeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. Kada je policijska patrola na mostu… »

"Često se svađala i sa njim i sa nama": Komšije o jezivom zločinu u zgradi na Čukarici: Došla je kod komšinice i rekla…

Blic 26.10.2021
Rada S. Jovanović (57) uhapšena je zbog sumnja da je u noći između nedelje i ponedeljka usmrtila svog sedamdesetčetvorogodišnjeg supruga Đorđa Jovanovića na Banovom Brdu na opštini Čukarica. Policija i inspektori još pretražuju prostor oko… »

MUP: Uhapšena zbog sumnje da je usmrtila supruga u stanu na Čukarici

Danas 26.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J. S. R. (1964) zbog sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u stanu na Čukarici, saopštio je MUP. Naime, kako se navodi u saopštenju, uhapšena se tereti da je u noći… »

Beograđanka uhapšena zbog sumnje da je ubila supruga

Novi magazin 26.10.2021
Beogradska policija uhapsila je J. S. R. (57) zbog sumnje da je ubila supruga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako je navedeno, osumnjičena se tereti da je u noći između 24. i 25. oktobra u stanu na Čukarici usmrtila… »

Uhapšena žena zbog ubistva supruga na Čukarici

Dnevnik 26.10.2021
BEOGRAD: Beogradska policija uhapsila je ženu J. S. R. (57) zbog sumnje da je u noći između 24. i 25. oktobra ove godine u stanu na Čukarici usmrtila supruga (74), saopštio jedanas MUP Srbije. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona… »

Policija rasvetlila ubistvo na Čukarici, uhapšena supruga

B92 26.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. S. R. (57) zbog sumnje da je izvršila to krivično delo. Ona se tereti da je u noći između 24. i 25. oktobra ove godine u stanu na Čukarici usmrtila… »

Hapšenje zbog ubistva supruga

RTS 26.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili žensku osobu zbog sumnje da je izvršila ovo krivično delo. J. S. R. (1964) se tereti da je u noći između 24. i 25. oktobra ove godine u stanu na Čukarici… »

Užas! Ubistvo u stanu na Čukarici: Pronađeno telo muža (74), policija odmah uhapsila njegovu suprugu (57)

Kurir 26.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. S. R. (57) zbog sumnje da je izvršila ovo krivično delo. Ona se tereti da je u noći između 24. i 25. oktobra ove godine u… »

Hapšenje na Čukarici: Žena ubila 20 godina starijeg supruga u stanu

Nova 26.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. S. R. (54) zbog sumnje da je izvršila ovo krivično delo, saopštila je policija. Ona se tereti da je u noći između 24. i 25… »

Uhapšena žena, osumnjičena za ubistvo supruga u Beogradu

RTV 26.10.2021
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. S. R. (1964) zbog sumnje da je izvršila ovo krivično delo. Ona se tereti da je u noći između 24. i 25. oktobra ove… »

Uhapšena žena osumnjičena da je u stanu na Čukarici ubila muža

Blic 26.10.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su teško ubistvo i uhapsili J. S. R. (1964) zbog sumnje da je izvršila ovo krivično delo. Ona se tereti da je u noći između 24. i 25. oktobra ove godine u… »

Vesti dana »

Šta će biti sa školama?

B92 pre 3 satajoš 6 povezanih

Telenor od marta postaje Yettel

Politika pre 14 minutajoš 14 povezanih

Sergej Lavrov: SAD nisu odgovorile na pitanje o neširenju NATO-a

Večernje novosti pre 20 minutajoš 11 povezanih