Повезане вести

„Ђоковић је чудовиште, жалим што нисам пет, шест година млађи“

„Ђоковић је чудовиште, жалим што нисам пет, шест година млађи“

Нова 26.10.2021
Енди Мари, британски тенисер и пријатељ Новака Ђоковића, каже да нико из нове генерације играча неће освојити 20 гренд слем трофеја. То су у још увек актуелној генерацији која траје скоро 20 година, урадили Роџер Федерер… »
Зашто сам се родио кад и Ђоковић? Новак је чудовиште! Лествица је високо подигнута

Зашто сам се родио кад и Ђоковић? Новак је чудовиште! Лествица је високо подигнута

Вечерње новости 26.10.2021
ФОТО: АП/Тањуг Борила су се два тениска лава на терену до последње капи зноја, али су ван истог знали да похвале један другог, чак ни најмањи ексцес се није десио на релацији Ђоковић—Мари. Зато и не чуди што је Британац са… »
‘Они су чудовишта, ех да није било њих’: Мареј отворено о ‘великој тројци’, његове речи запалиле су тениску јавност!…

‘Они су чудовишта, ех да није било њих’: Мареј отворено о ‘великој тројци’, његове речи запалиле су тениску јавност!…

Хот спорт 26.10.2021
Британски тенисер отворено о својим највећим ривалима. Делује да је Енди Мареј могао нешто више да направи у својој каријери, али упропастиле су га повреде и сад је већ неколико година далеко од врха. Спадао је својевремено у… »
Ђоковић је чудовиште, зашто сам се родио кад и он? Мареј све признао - Ех да нисам играо у ери Новака, Роџера и Рафе...

Ђоковић је чудовиште, зашто сам се родио кад и он? Мареј све признао - Ех да нисам играо у ери Новака, Роџера и Рафе...

Мондо 26.10.2021
Енди Мареј причао о "великој тројци", али и о новој генерацији која неизбежно долази. Енди Мареј причао о "великој тројци", али и о новој генерацији која неизбежно долази. Каква је будућност тениса и хоће ли неко из нове… »

Вести дана »