Povezane vesti

Udala se princeza Mako, izostali tradicionalni običaji

Politika 26.10.2021
TOKIO – Japanska princeza Mako, sinovica cara, udala se nakon godina kritike zbog veze sa verenikom Keijom Komurom, ali su uobičajeni tradicionalni obredi i značajna finansijska naknada izostali. Japanska princeza Mako udala se za momka sa kojim je… »

Udala se princeza Mako: Pozdravila se sa porodicom i napustila carsku palatu

Nova 26.10.2021
Japanska princeza Mako odrekla se carske titule da bi se udala za svog verenika Keija Komura, običnog građanina. Njena veridba je isprva imala podršku javnosti, ali se to ubrzo preokrenulo zbog jednog "skandala" koji se vezuje za majku njenog… »

Sve zbog ljubavi: Japanska princeza se udala za običnog građanina nakon niza skandala, evo čega se sve odrekla

Kurir 26.10.2021
Princeza Mako, nećaka japanskog cara, udala se danas nakon višegodišnjih kontroverzi oko svoje zajednice sa verenikom Keiom Komurom, ali se odrekla i tradicionalnih rituala i značajne finansijske nadoknade. Japanska televizija je prikazala Mako kako… »

Skromno venčanje japanske princeze

RTS 26.10.2021
Uprkos brojnim medijskim i drugim pritiscima, japanska princeza Mako udala se za mladog advokata Keija Komura. Danas je u Tokiju zaključen brak između tridesetogodišnje princeze Mako i njenog dugogodišnjeg verenika Keija Komura. Veza između dvoje… »

Udala se princeza Mako: Izostali tradicionalni običaji - Odbila da primi 1,3 miliona dolara

Večernje novosti 26.10.2021
Foto: AP Japanska princeza Mako udala se za momka sa kojim je devet godina u vezi i odrekla se carskog statusa. Mako je odbila da primi jednokratnu isplatu od oko 1,3 miliona dolara koja se obično daje ženama iz carske loze koje se udaju za obične… »

Udala se japanska princeza Mako, odrekla se carskog statusa i odbila 1,3 miliona dolara

RTV 26.10.2021
TOKIO - Japanska princeza Mako, sinovica cara, udala se nakon godina kritike zbog veze sa verenikom Keijom Komurom, ali su uobičajni tradicionalni obredi i značajna finansijska naknada izostali. Japanska princeza Mako udala se za momka sa kojim je devet… »

Srećan kraj: Udala se princeza Mako za "običnog građanina" nakon niza skandala i odrekla se carskog statusa

Blic 26.10.2021
Japanska princeza Mako, sinovica cara, udala se nakon godina kritike zbog veze sa verenikom Keijom Komurom, ali su uobičajni tradicionalni obredi i značajna finansijska naknada izostali. Japanska princeza Mako udala se za momka sa kojim je devet godina… »

Udala se japanska princeza i odrekla se tradicionalnih obreda i novca

Novi magazin 26.10.2021
Japanska princeza Mako i njen verenik Kei Komuro su se venčali, saopštila je danas kraljevska palata, ali se princeza odrekla skupih tradicionalnih obreda i značajne novčane naknade. Mako se odrekla 153 miliona jena (1,2 miliona evra) na koje ima… »

Udala se princeza Mako, izostali tradicionalni običaji

Dnevnik 26.10.2021
TOKIO: Japanska princeza Mako, sinovica cara, udala se nakon godina kritike zbog veze sa verenikom Keijom Komurom, ali su uobičajni tradicionalni obredi i značajna finansijska naknada izostali. Japanska princeza Mako udala se za momka sa kojim je devet… »

Udala se japanska princeza Mako, ostala bez značajne finansijske pomoći

N1 Info 26.10.2021
Princeza Mako, nećaka japanskog cara, udala se nakon godina kontroverzi oko svoje zajednice sa verenikom Keijom Komurom, ali je i odustala od tradicionalnih obreda i značajne finansijske naknade. Japanska televizija prikazala je Mako kako napušta… »

Vesti dana »