Повезане вести

Кон побеснео због побуне народа! "Викали су да сам Менгеле, то им нећу опростити!"

Кон побеснео због побуне народа! "Викали су да сам Менгеле, то им нећу опростити!"

Правда 26.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон нагласио је да корона мере морају бити много ригорозније и најавио могућност да се ковид пропуснице продуже на трајање од 24 сата. Кон је нагласио да је епидемиолошка ситуација таква да тражи ригорозне… »
Скандирали су ми да сам менгеле, то нећу опростити: Огласио се Кон након прозивки, па оштро одговорио антиваксерима

Скандирали су ми да сам менгеле, то нећу опростити: Огласио се Кон након прозивки, па оштро одговорио антиваксерима

Мондо 26.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон навео је да је потребно увести строже мере, али се и осврнуо и на дешавања са синоћног протеста антиваксера у Београду. Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон навео је да је… »
„Викали су да сам Менгеле, нећу им то опростити због јеврејског порекла“

„Викали су да сам Менгеле, нећу им то опростити због јеврејског порекла“

Нова 26.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон нагласио је да корона мере морају бити много ригорозније и најавио могућност да се ковид пропуснице продуже на трајање од 24 сата. Кон је нагласио да је епидемиолошка ситуација таква да тражи ригорозне… »
Вичу да сам менгеле, то им нећу опростити: Доктор Предраг Кон оштро одговорио на прозивке антиваксера

Вичу да сам менгеле, то им нећу опростити: Доктор Предраг Кон оштро одговорио на прозивке антиваксера

Вечерње новости 26.10.2021
Фото: Принтсцреен/Курир ТВ - Не можемо још да видимо резултате јер је тек почела да се примењује та мера. Она је само увод у нешто што треба да се спроводи 24 сата дневно. То је епидемиолошки став. Да ли смо закаснили сад је… »

Вести дана »