Повезане вести
Кон побеснео због побуне народа! "Викали су да сам Менгеле, то им нећу опростити!"
Правда 26.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон нагласио је да корона мере морају бити много ригорозније и најавио могућност да се ковид пропуснице продуже на трајање од 24 сата. Кон је нагласио да је епидемиолошка ситуација таква да тражи ригорозне… »
Скандирали су ми да сам менгеле, то нећу опростити: Огласио се Кон након прозивки, па оштро одговорио антиваксерима
Мондо 26.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон навео је да је потребно увести строже мере, али се и осврнуо и на дешавања са синоћног протеста антиваксера у Београду. Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон навео је да је… »
„Викали су да сам Менгеле, нећу им то опростити због јеврејског порекла“
Нова 26.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон нагласио је да корона мере морају бити много ригорозније и најавио могућност да се ковид пропуснице продуже на трајање од 24 сата. Кон је нагласио да је епидемиолошка ситуација таква да тражи ригорозне… »
Вичу да сам менгеле, то им нећу опростити: Доктор Предраг Кон оштро одговорио на прозивке антиваксера
Вечерње новости 26.10.2021
Фото: Принтсцреен/Курир ТВ - Не можемо још да видимо резултате јер је тек почела да се примењује та мера. Она је само увод у нешто што треба да се спроводи 24 сата дневно. То је епидемиолошки став. Да ли смо закаснили сад је… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Глумци настављају са протестима на сцени – вечерас овације екипи представе „Бела кафа“ и транспаренту „Народно је народно“ (ВИДЕО)
Данас пре 15 минутајош 1 повезана