Povezane vesti
Dok estrada grca, Kija kupila stan u Turskoj: Progovorila i o Slobi - "Imao je odnose u kabini u kojoj sam se ja posle…
Blic 26.10.2021
Kristina Kija Kockar ne pojavljuje se u poslednje vreme u javnosti, a ona je sada progovorila za medije na aktuelne teme. Kockareva otkriva sve o novoj nekretnini koju je kupila u inostranstvu, povratku u rijaliti, razvodu od Slobodana Ražnatovića … »
Šok intervju kije Kockar: Sloba je imao odnose u kabini u kojoj sam se ja posle tuširala! Gade mi se! Spomenula Arkanovog sina…
Kurir 26.10.2021
Kristina Kockar proredila je svoja medijska pojavljivanja, pa su mnogi pomislili da je rešila da se povuče sa estrade. Međutim, Kija vredno radi na svom novom albumu koji će, kako tvrde njeni saradnici, napraviti pravi bum, a u planu je i duet sa… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Pobeda, pobeda“: Studenti se vraćaju u zgradu Univerziteta u Novom Pazaru, policija im otvorila vrata
Nova pre 14 minutajoš 68 povezanih

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 5 satijoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 6 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane