Povezane vesti
Dok estrada grca, Kija kupila stan u Turskoj: Progovorila i o Slobi - "Imao je odnose u kabini u kojoj sam se ja posle…
Blic 26.10.2021
Kristina Kija Kockar ne pojavljuje se u poslednje vreme u javnosti, a ona je sada progovorila za medije na aktuelne teme. Kockareva otkriva sve o novoj nekretnini koju je kupila u inostranstvu, povratku u rijaliti, razvodu od Slobodana Ražnatovića … »
Šok intervju kije Kockar: Sloba je imao odnose u kabini u kojoj sam se ja posle tuširala! Gade mi se! Spomenula Arkanovog sina…
Kurir 26.10.2021
Kristina Kockar proredila je svoja medijska pojavljivanja, pa su mnogi pomislili da je rešila da se povuče sa estrade. Međutim, Kija vredno radi na svom novom albumu koji će, kako tvrde njeni saradnici, napraviti pravi bum, a u planu je i duet sa… »
Vesti dana »
BBC o Trampovoj poseti Kini: Više srdačna retorika i simbolika nego konkretni ekonomski rezultati
Danas pre 36 minutajoš 33 povezane
Srbija Molu šalje konačan stav za NIS, krajnja odluka sledeće nedelje
Bloomberg Adria pre 51 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne uz upozorenja na nepogode
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 24 povezane
'Armagedon': Novi ruski napad na Kijev, više od 20 poginulih, među njima i dete
BBC News pre 51 minutajoš 19 povezanih
Tramp: SAD su najpopularnija zemlja bilo gde na svetu i nadam se da će naši odnosi sa Kinom biti još jači
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 19 povezanih