Povezane vesti

Pojedini ugostitelji zatvaraju lokale u 22h, struka traži i pooštravanje mera

N1 Info 26.10.2021
Lekari, među kojima i oni koji su članovi Kriznog štaba smatraju da mera koja podrazumeva kovid propusnice od 22 sata nije dovoljna za smirivanje trenutne epidemiološke situacije u Srbiji. Dok se razmišlja o pooštravanju mera protest protiv istih… »

Kon ogorčen zbog protesta Nikada im neću oprostiti skandiranje zbog porekla

Alo 26.10.2021
Epidemiolog Predrag Kon osvrnuo se na proteste građana protiv kovid propusnica koji se već danima održavaju u večernjim časovima ispred Skupštine grada Beograda. Meni skandirate da sam ustaša i Mengele. To im nikada neću oprostiti" "Moram jasno da… »

Zašto je Kona pogodilo što su ga na protestu nazvali "dr Mengele": "On je bio lekar zločinac"

Telegraf 26.10.2021
Dr Jozef Mengele je bio nacistički lekar koji je stekao nadimak "Anđeo smrti" zbog svog rada u Aušvicu i drugim koncentracionim logorima. U toku sinoćnjeg protesta protiv kovid propusnica, nekoliko desetina protivnika vakcinacije se okupilo u Beogradu… »

Građani ispred zgrade dr Kona, uzvikivali “Mengele, Mengele”

Bujanovačke 26.10.2021
Bujanovac, Beograd, 26. oktobar 2021. (Foto Tviter printskrin)- Ispred zarade u kojoj živi epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon u ponedeljak uveče okupilo se nekoliko desetina demonstranata koji su tražili njegovo hapšenje. Na Tviteru i… »

Vesti dana »