Повезане вести
Поједини угоститељи затварају локале у 22х, струка тражи и пооштравање мера
Н1 Инфо 26.10.2021
Лекари, међу којима и они који су чланови Кризног штаба сматрају да мера која подразумева ковид пропуснице од 22 сата није довољна за смиривање тренутне епидемиолошке ситуације у Србији. Док се размишља о пооштравању мера… »
Кон огорчен због протеста Никада им нећу опростити скандирање због порекла
Ало 26.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон осврнуо се на протесте грађана против ковид пропусница који се већ данима одржавају у вечерњим часовима испред Скупштине града Београда. Мени скандирате да сам усташа и Менгеле. То им никада нећу… »
Зашто је Кона погодило што су га на протесту назвали "др Менгеле": "Он је био лекар злочинац"
Телеграф 26.10.2021
Др Јозеф Менгеле је био нацистички лекар који је стекао надимак "Анђео смрти" због свог рада у Аушвицу и другим концентрационим логорима. У току синоћњег протеста против ковид пропусница, неколико десетина противника вакцинације… »
Грађани испред зграде др Кона, узвикивали “Менгеле, Менгеле”
Бујановачке 26.10.2021
Бујановац, Београд, 26. октобар 2021. (Фото Твитер принтскрин)- Испред зараде у којој живи епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон у понедељак увече окупило се неколико десетина демонстраната који су тражили његово… »
Вести дана »
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 24 минутајош 24 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 9 минутајош 46 повезаних