Povezane vesti
Trifunović: Očekujem da uhapse prave počinioce – osam tamburaša s Petrovaradina
Nova 26.10.2021
Glumac Sergej Trifunović odazvao se na poziv Prekršajnog suda u Beogradu na saslušanje zbog kršenja mere zabrane kretanja tokom vanrednog stanja u maju prošle godine. "Ja sam građanin koji je zvao policiju, ja očekujem da se kazne ljudi, počinioci zbog… »
Trifunović: Očekujem da uhapse prave počinioce – osam tamburaša s Petrovaradina
N1 Info 26.10.2021
Glumac Sergej Trifunović odazvao se na poziv Prekršajnog suda u Beogradu na saslušanje zbog kršenja mere zabrane kretanja tokom vanrednog stanja u maju prošle godine. "Ja sam građanin koji je zvao policiju, ja očekujem da se kazne ljudi, počinioci zbog… »
Trifunović: Očekujem da uhapse prave počinioce - osam tamburaša s Petrovaradina
Novi magazin 26.10.2021
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito i lokalna kiša
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih
Đedović: Subvencije za energetsku efikasnost iskoristiće 50.000 porodica do kraja 2027. godine
NIN pre 27 minutajoš 15 povezanih
Uhapšena službenica u banci zbog prisvajanja 10 miliona dinara sa računa klijenata
Serbian News Media pre 43 minutajoš 33 povezane
Uhapšen osumnjičeni za bacanje bombe na kuću Zdravka Čolića, motiv i dalje nepoznat
Luftika pre 1 satjoš 24 povezane
Povlači se jedna vrsta sira, inspekcija u banatskoj mlekari Oglasilo se Ministarstvo poljoprivrede:
Dnevnik pre 48 minutajoš 11 povezanih