Povezane vesti
Razvodi se Jovana Jeremić? Šokantna ISPOVEST o mužu i braku!
Svet & Skandal 26.10.2021
Jovana Jeremić zaintrigirala je mnoge izjavama o mužu i braku nakon čega su počele da kolaju priče da je poznata voditeljka navodno na korak do razvoda. – Sve sam stekla sama, nijedan muškarac mi ništa nije obezbedio niti poklonio. Evo sad za 31… »
Jovana Jeremić prvi put o mužu i razvodu: Šokirala: "Ne znam da li sam srećna u braku, imam hrabrosti za teške odluke"
Blic 26.10.2021
Voditeljka Jovana Jeremić je svoj brak predstavljala kao skladnu vezu u kojoj sve funkcioniše kako treba. Međutim ono što je zbunilo sve, je njena izjava da od supruga za rođendan nije dobila ništa, kao i to da "ne zna da li je srećna u braku". - Sve sam… »
Vesti dana »
TUŽILAŠTVO OTKRILO NOVE DETALJE: Odbačena prijava protiv policajaca iz Milićevog obezbeđenja Odbačena prijava protiv policajaca
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 41 povezana
BLOG UŽIVO "Ovo je osveta političara onima koji neće ćutati kad korupcija ubija": Profesesori podsetili da je danas 400 dana otkako studenti traže izbore
Nova pre 42 minutajoš 25 povezanih
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 4 satijoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom grmljavinskog nevremena u sredu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih