Povezane vesti
Klimatske promene: Četiri načina kako možete da pomognete u borbi protiv klimatskih promena
BBC News 26.10.2021
Male izmene u stilu života mogu uticati na vaš lični ugljenični otisak. Borba protiv klimatskih promena zahteva od svetskih lidera da preduzmu akcije na globalnom nivou. Ali i mi, kao pojedinci, takođe utičemo na stvaranje emisija štetnih gasova. Evo… »
Klimatske promene: Četiri načina kako možete da pomognete u borbi protiv klimatskih promena
Južne vesti 26.10.2021
Getty Images Borba protiv klimatskih promena zahteva od svetskih lidera da preduzmu akcije na globalnom nivou. Ali i mi, kao pojedinci, takođe utičemo na stvaranje emisija štetnih gasova. Evo nekih stvari na koje možete da utičete kako biste smanjili… »
Vesti dana »

Stižu pljuskovi sa grmljavinom pa totalni obrt: Tačno ovog dana živa skače na čak 40 stepeni! Nestvarna prognoza za avgust
Blic pre 41 minutajoš 25 povezanih

Jedan od najbolji sudija sveta sudi Zvezdi u pokušaju d anapravi veliki preokret na Kipru
Nova pre 6 minutajoš 24 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih

Vučić: Ne znam da li će se politika opet umešati u škole, njihov izbor
RTV pre 16 minutajoš 84 povezane

Ana Nikolić u centru skandala sa Raletom, a bivši muž daleko od Beograda: Oglasio se Rasta u jeku drame
Telegraf pre 36 minutajoš 18 povezanih