Povezane vesti

Osuđen bivši direktor Uprave za agrarna plaćanja

RTV 26.10.2021
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu danas je osudio četiri bivša službenika Ministarstva poljoprivrede zbog primanja mita na ukupnu kaznu zatvora od 6 godina i 11 meseci, dok su dvojica poljoprivredika osuđena na uslovne kazne zatvora zbog davanje mita… »

Žarko Radat osuđen na tri godine i osam meseci zatvora zbog mita

Blic 26.10.2021
Viši sud u Beogradu - Odeljenje za organizovani kriminal osudilo je danas Žarka Radata, vršioca dužnosti direktora Uprave za agrarna plaćanja u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede na kaznu zatvora od tri godine i osam meseci zbog… »

Uzimao mito za dobijanje subvencija: Osuđen Žarko Radat, bivši v.d. direktora Uprave za agrarna plaćanja

Večernje novosti 26.10.2021
Foto M. Anđela NJemu je izrečena i mera bezbednosti zabrane vršenja poziva delatnosti i dužnosti u trajanju od četiri godine. Od njega je, kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, oduzeto i 822.500 dinara. Istom presudom, zbog… »

Osuđen bivši direktor Uprave za agrarna plaćanja

Dnevnik 26.10.2021
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu danas je osudio četiri bivša službenika Ministarstva poljoprivrede zbog primanja mita na ukupnu kaznu zatvora od 6 godina i 11 meseci, dok su dvojica poljoprivredika osuđena na uslovne kazne zatvora zbog davanje mita… »

Osuđen bivši direktor Uprave za agrarna plaćanja

RTS 26.10.2021
Viši sud u Beogradu osudio je četiri bivša službenika Ministarstva poljoprivrede zbog primanja mita na ukupnu kaznu zatvora od šest godina i 11 meseci, dok su dvojica poljoprivredika osuđena na uslovne kazne zatvora zbog davanje mita. Bivši… »

Osuđen bivši direktor Uprave za agrarna plaćanja i još tri službenika

Nova 26.10.2021
Viši sud u Beogradu danas je osudio četiri bivša službenika Ministarstva poljoprivrede zbog primanja mita na ukupnu kaznu zatvora od 6 godina i 11 meseci, dok su dvojica poljoprivredika osuđena na uslovne kazne zatvora zbog davanje mita. Bivši… »

Osuđen bivši direktor Uprave za agrarna plaćanja na 3 i po godine zatvora zbog mita

Telegraf 26.10.2021
Protiv presude stranke u ovom postupku mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu. Viši sud u Beogradu danas je osudio četiri bivša službenika Ministarstva poljoprivrede zbog primanja mita na ukupnu kaznu zatvora od 6 godina i 11 meseci, dok su… »

Vesti dana »