Повезане вести
"Само да ми је дете добро, хвала комшији": Отац малишана који је упао у септичку јаму испричао како је дошло до несреће у…
Вечерње новости 26.10.2021
Фото: Н. Скендерија - Малишан се играо напољу, а септичка јама је на жалост била отворена - за "Новости" прича потресен човек. - Жена је била кући, али није видела ништа, комшија је помогао. Звала ме и вриштала на телефон, нисам… »
"Јама је била отворена све време, сада ћемо је затрпати": Отац малишана који је упао у септичку био на послу у тренутку…
Блиц 26.10.2021
Радио сам у кланици, у близини, када ми је жена јавила шта се догодило. Колеге су ме одмах довезле кући, прича у шоку Игњац Сабо, отац трогодишњег дечака М. С. који је данас упао у септичку јаму у дворишту породичне куће у… »
Комшија спасио дете (14) сигурне смрти: Детаљи хорора у Добановицима - притрчао чим је чуо запомагање из септичке јаме
Мондо 26.10.2021
Трагедија се спречена само пуком срећом. Трагедија се спречена само пуком срећом. Дете (14) упало је данас око 13:20 у септичку јаму у Добановцима, а несрећа се догодила у Земунској улици број 174 у дворишту породичне куће. Према… »
Дечак упао у септичку, брат почео да виче: Видоје је херој који је спасао малишана у Добановцима
Вечерње новости 26.10.2021
Фото: Н. Скендерија Малишана је спасао комшија Видоје Ненадић, који је објаснио како је дошло до несреће. Фото: Н. Скендерија - Дете се играло напољу и упало у септичку јаму. Почео је старији брат да виче и дозива у помоћ. Мајка… »
"Чуо сам дете како плаче, излетео сам, а мајка је стајала изнад: Септичке..." Комшија херој извукао трогодишњака из јаме и…
Блиц 26.10.2021
Дете се играло у дворишту са браћом. У једном тренутку сам чуо дете како плаче. Излетео сам, а мајка је стајала изнад септичке јаме... Препричава за "Блиц" Видоје Ненадић из Добановаца, комшија који је данас из септичке јаме… »
Брат утрчао у кућу и почео да виче: "Бато је упао!" Детаљи језиве трагедије у Добановцима: Комшија спасао трогодишњака који…
Блиц 26.10.2021
Трогодишње дете упало је данас у септичку јаму у Добановцима док се играо са браћом у дворишту, сазнаје "блиц". Како сазнајемо, у тренутку ужаса, мајка малишана је била у кући. Старији син утрчао је у кућу и почео да виче: "Бато… »
Видоје је херој који је спасао дечака из септичке јаме: Видео сам како тоне, није давао знаке живота
Телеграф 26.10.2021
Мајка се унервозила, викала је: "Сине, ја тебе волим, пробуди се" Дечак који је упао данас у септичку јаму у Земунској улици у Добановцима, пребачен је у Тиршову. Како смо на лицу места сазнали, њега је из јаме успео да извуче… »
Вести дана »
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 12 минутајош 3 повезане
Заменик руског шефа дипломатије: Надомак смо дипломатског решења за крај рата у Украјини
Данас пре 47 минутајош 1 повезана
Ово је прва реакција мајке Брајана Волша! Ево шта је урадила када је чула да је њен син крив за убиство Београђанке
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана