Повезане вести
„Живим за утакмицу против Партизана, поштујем Пантера, али ја сам најбољи“
Нова 26.10.2021
Кошаркаши Партизана и Турк Телекома играју меч другог кола Еврокупа у среду од 20 сати и 30 минута у дворани "Александар Николић" у Београду. Кошаркаш турске екипе, Арон Херисон веома је самоуверен пред дуел у српској престоници… »
"Пантер је сјајан, али ја сам најбољи": Овај кошаркаш је убеђен да ће Партизан изгубити
Вечерње новости 26.10.2021
ФОТО: Н. Параушић Истакао је да воли мечеве попут овог који ће се одиграти у Београду. - Наша следећа утакмица је у Београду против Партизана. То је једна од утакмица које имам на свом списку. То је тип утакмице за који живим… »
Херисон: Поштујем Пантера, али ја сам најбољи
Спортски журнал 26.10.2021
„Узбуђен сам што ћу играти против Кевина Пантера. Он је сјајан играч, али сматрам да сам ја најбољи“. Живим за утакмицу против Партизана, играћемо у сјајној атмосфери, против легендарног тренера Жељка Обрадовића, то нас веома… »
Херисон пред Партизан: Живим за овакве утакмице! Поштујем Пантера, али ја сам најбољи
Моззарт спорт 26.10.2021
"Заиста сам узбуђен што ћу изаћи на меч и бити у тако сјајној атмосфери, против великог тренера какав је Жељко Обрадовић", каже кошаркаш Турк Телекома. На званичном сајту Еврокупа освануо је занимљив блог. Написао га је Арон… »
Вести дана »

Жандармерија потиснула демонстранте испред просторија СНС: Разишле се групе грађана и присталица напредњака на Новом Београду:(фото/видео)
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

Украјински фронт пада за: Два-три месеца? Трамп прети, Путин игнорише ултиматум, не одустаје од зацртаних циљева
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Тешка несрећа код Шибеника: Једна особа погинула када је камион прешао у супротну траку и ударио у аутомобил
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Османи примила писмо од Трампа: Амерички председник назвао Косово правим пријатељем САД
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана