Povezane vesti
Lukač: U BiH neće biti rata niti bilo ko treba o tome da razmišlja
Novi magazin 26.10.2021
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da u BiH nema nikakvih uslova za novi rat niti ima bilo kakve potrebe da neko o tome razmišlja. "Siguran sam da ni na jednoj strani nijedan normalan čovek neće poslati svoje dete… »
Lukač: U BiH neće biti rata niti bilo ko treba o tome da razmišlja
N1 Info 26.10.2021
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da u BiH nema nikakvih uslova za novi rat, niti ima bilo kakve potrebe da neko o tome razmišlja. „Siguran sam da ni na jednoj strani nijedan normalan čovek neće poslati svoje dete u… »
"Nijedan normalan čovek neće poslati svoje dete u novi rat": Lukač poručuje da u BiH nema nikakvih uslova za sukobe
Blic 26.10.2021
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač smatra da u BiH nema nikakvih uslova za rat niti ima bilo kakve potreba da neko o tome razmišlja. Siguran sam da ni na jednoj strani nijedan normalan čovek neće poslati svoje dete u novi rat… »
Vesti dana »
Srbija prekrivena gustom maglom, sever u mraku celog dana - na jugu pokoji zrak sunca. Niska oblačnost će se zadržati do ovog datuma.
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
"To je krađa, oduvek se radilo o nafti": Pogledajte kako Amerikanci upadaju na tanker kraj Venecuele (video)
Mondo pre 13 minutajoš 10 povezanih
Amerikanci produžili licencu Lukoilu za prodaju imovine, evo do kada kompanija ima vremena da proda imovinu
Dnevnik pre 23 minutajoš 10 povezanih
FOTO Zvezda na „Merkuru“ traži put ka proleću u Evropi: Pogledajte zašto sam se usred Graca setio Pionira
Nova pre 8 minutajoš 14 povezanih