Povezane vesti
Posle Borivoja Borovića i Vladimir Kovačević napustio Narodnu stranku Vuka Jeremića
Blic 26.10.2021
Vladimir Kovačević, predsednik Odbora za privredu i preduzetništvo partije Vuka Jeremića, napustio je Narodnu stranku, potvrđeno je Blicu. Kako je obrazložio Kovačević, razlog izlaska je što nije uspeo da nametne teme zbog kojih se angažovao u Narodnoj… »
Vladimir Kovačević podneo ostavku na funkciju u Narodnoj stranci
Beta 26.10.2021
Predsednik Odbora za privredu i preduzetništvo Narodne stranke Vladimir Kovačević podneo je danas ostavku na funkciju u stranci, javlja portal Nova.rs. "Razlog izlaska je što nisam uspeo da nametnem teme zbog kojih sam se angažovao u Narodnoj stranci, a… »
Narodnu stranku Vuka Jeremića, posle Borovića, napustio i Vladimir Kovačević
N1 Info 26.10.2021
Nakon što je Predsedništvo Narodne stranke napustio advokat Borivoje Borović, iz partije Vuka Jeremića izašao je i predsednik Odbora za privredu i preduzetništvo Vladimir Kovačević. Ovu informaciju je za Nova.rs potvrdio i sam Kovačević. „Razlog izlaska… »
Narodnu stranku Vuka Jeremića napustio i Vladimir Kovačević
Nova 26.10.2021
Nakon što je Predsedništvo Narodne stranke napustio advokat Borivoje Borović, iz partije Vuka Jeremića izašao je i predsednik Odbora za privredu i preduzetništvo Vladimir Kovačević. Ovu inmformaciju je za Nova.rs potvrdio i sam Kovačević. „Razlog izlaska… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 75 povezanih

(VIDEO) Oštećenja od tenkova na ulicama, radnici čiste prašinu: Kako teku pripreme za vojnu paradu
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 41 minutajoš 14 povezanih

"Veći događaj od svakog mog koncerta": Saša Matić emotivan na punoletstvu ćerke Tare (Foto, Video)
Mondo pre 10 minutajoš 16 povezanih