Повезане вести
После Боривоја Боровића и Владимир Ковачевић напустио Народну странку Вука Јеремића
Блиц 26.10.2021
Владимир Ковачевић, председник Одбора за привреду и предузетништво партије Вука Јеремића, напустио је Народну странку, потврђено је Блицу. Како је образложио Ковачевић, разлог изласка је што није успео да наметне теме због којих… »
Владимир Ковачевић поднео оставку на функцију у Народној странци
Бета 26.10.2021
Председник Одбора за привреду и предузетништво Народне странке Владимир Ковачевић поднео је данас оставку на функцију у странци, јавља портал Нова.рс. "Разлог изласка је што нисам успео да наметнем теме због којих сам се… »
Народну странку Вука Јеремића, после Боровића, напустио и Владимир Ковачевић
Н1 Инфо 26.10.2021
Након што је Председништво Народне странке напустио адвокат Боривоје Боровић, из партије Вука Јеремића изашао је и председник Одбора за привреду и предузетништво Владимир Ковачевић. Ову информацију је за Нова.рс потврдио и сам… »
Народну странку Вука Јеремића напустио и Владимир Ковачевић
Нова 26.10.2021
Након што је Председништво Народне странке напустио адвокат Боривоје Боровић, из партије Вука Јеремића изашао је и председник Одбора за привреду и предузетништво Владимир Ковачевић. Ову инмформацију је за Нова.рс потврдио и сам… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 32 минутајош 54 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане