Повезане вести
После Боривоја Боровића и Владимир Ковачевић напустио Народну странку Вука Јеремића
Блиц 26.10.2021
Владимир Ковачевић, председник Одбора за привреду и предузетништво партије Вука Јеремића, напустио је Народну странку, потврђено је Блицу. Како је образложио Ковачевић, разлог изласка је што није успео да наметне теме због којих… »
Владимир Ковачевић поднео оставку на функцију у Народној странци
Бета 26.10.2021
Председник Одбора за привреду и предузетништво Народне странке Владимир Ковачевић поднео је данас оставку на функцију у странци, јавља портал Нова.рс. "Разлог изласка је што нисам успео да наметнем теме због којих сам се… »
Народну странку Вука Јеремића, после Боровића, напустио и Владимир Ковачевић
Н1 Инфо 26.10.2021
Након што је Председништво Народне странке напустио адвокат Боривоје Боровић, из партије Вука Јеремића изашао је и председник Одбора за привреду и предузетништво Владимир Ковачевић. Ову информацију је за Нова.рс потврдио и сам… »
Народну странку Вука Јеремића напустио и Владимир Ковачевић
Нова 26.10.2021
Након што је Председништво Народне странке напустио адвокат Боривоје Боровић, из партије Вука Јеремића изашао је и председник Одбора за привреду и предузетништво Владимир Ковачевић. Ову инмформацију је за Нова.рс потврдио и сам… »
Вести дана »
Студенти поручили Вучићу на Андрићевом венцу: Ваше време је истекло, распишите изборе
Н1 Инфо пре 53 минутајош 25 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 3 минутајош 38 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 58 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане