Povezane vesti
Rukometaši Novog Pazara čekaju reakciju na skandiranje 'poturice' sa tribina u Beogradu
Slobodna Evropa 26.10.2021
Član Upravnog odbora Rukometnog kluba Novi Pazar Husein Memić izjavio je da ni posle deset dana od kada je taj klub iz istoimenog grada na jugozapadu Srbije istupio iz Arkus lige Srbije zbog incidenata na takmičenju – reakcije nadležnih nema… »
'Crvenoj zvezdi' 850 evra kazne zbog pokliča Mladiću na utakmici sa 'Novim Pazarom'
Slobodna Evropa 26.10.2021
Rukometni klub “Crvena zvezda Grundfos” kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 100.000 dinara (850 evra) zbog incidenta tokom utakmice sa RK Novi Pazar, kada su na utakmici u Beogradu, gostujući igrači bili izloženi uvredama na nacionalnoj… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 17 minutajoš 8 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 12 minutajoš 4 povezane