Повезане вести

Смаилагић одушевљен Обрадовићем: “Од њега сам више научио, него за 3 године у НБА”

Смаилагић одушевљен Обрадовићем: “Од њега сам више научио, него за 3 године у НБА”

Вести онлине 26.10.2021
Партизан је ове године један од најперспектинијих тимова у Европи, а главне заслуге иду тренеру Жељку Обрадовићу који се после 30 година вратио међу црно-беле. Смаилагић је био велика енигма када је стигао, односно, није се баш… »
‘Тренер Обрадовић је најбољи на свету’: Смаилагић отворио душу па открио због чега обожава да ради за Жоцом!

‘Тренер Обрадовић је најбољи на свету’: Смаилагић отворио душу па открио због чега обожава да ради за Жоцом!

Хот спорт 26.10.2021
Смаилагић отворено о бројним темама. ‘Јурохупс’ је одрадио занимљив интервју са кошаркашем Партизана, Аленом Смаилагићем, који је о себи открио много ствари. Крилни центар иза себе има веома интересантан пут, преко најјаче… »
Више сам научио у Партизану него у Голден Стејту: Смаилагић отворио душу - Кошарку учим од Жељка, у НБА то нисам радио!

Више сам научио у Партизану него у Голден Стејту: Смаилагић отворио душу - Кошарку учим од Жељка, у НБА то нисам радио!

Мондо 26.10.2021
Иако је три сезоне провео у Америци млади кошаркаш Партизана истиче да је рад са Жељком Обрадовићем импресиван. Иако је три сезоне провео у Америци млади кошаркаш Партизана истиче да је рад са Жељком Обрадовићем импресиван… »
Смаилагић: Од Обрадовића сам за три месеца више научио о кошарци, него за три године у НБА

Смаилагић: Од Обрадовића сам за три месеца више научио о кошарци, него за три године у НБА

Моззарт спорт 26.10.2021
"Обрадовић је најбољи тренер са којим сам радио. Увек ми објасни када нисам у праву. Причамо истим језиком, разуме играче и играчи разумеју њега. Знамо шта жели, да хоће најбоље за нас и на томе ради са нама", изјавио је млади… »
Смаилагић више научио о кошарци у Партизану него у НБА, шта црно-бели морају боље?

Смаилагић више научио о кошарци у Партизану него у НБА, шта црно-бели морају боље?

Спортске.нет 26.10.2021
Кошаркаш Партизана Ален Смаилагић био је гост "Јурохупса" за који је говорио о својој досадашњој каријери која га је преко НБА лиге и Голден Стејт Вориорса довела до црно-белог дреса. Занимљив пут имао је овај крилни центар… »

Вести дана »