Povezane vesti
‘Trener Obradović je najbolji na svetu’: Smailagić otvorio dušu pa otkrio zbog čega obožava da radi za Žocom!
Hot sport 26.10.2021
Smailagić otvoreno o brojnim temama. ‘Jurohups’ je odradio zanimljiv intervju sa košarkašem Partizana, Alenom Smailagićem, koji je o sebi otkrio mnogo stvari. Krilni centar iza sebe ima veoma interesantan put, preko najjače košarkaške lige na… »
Smailagić oduševljen Obradovićem: “Od njega sam više naučio, nego za 3 godine u NBA”
Vesti online 26.10.2021
Partizan je ove godine jedan od najperspektinijih timova u Evropi, a glavne zasluge idu treneru Željku Obradoviću koji se posle 30 godina vratio među crno-bele. Smailagić je bio velika enigma kada je stigao, odnosno, nije se baš naigrao u NBA ligi… »
Više sam naučio u Partizanu nego u Golden Stejtu: Smailagić otvorio dušu - Košarku učim od Željka, u NBA to nisam radio!
Mondo 26.10.2021
Iako je tri sezone proveo u Americi mladi košarkaš Partizana ističe da je rad sa Željkom Obradovićem impresivan. Iako je tri sezone proveo u Americi mladi košarkaš Partizana ističe da je rad sa Željkom Obradovićem impresivan. Alen Smailagić je… »
Smailagić: Od Obradovića sam za tri meseca više naučio o košarci, nego za tri godine u NBA
Mozzart sport 26.10.2021
"Obradović je najbolji trener sa kojim sam radio. Uvek mi objasni kada nisam u pravu. Pričamo istim jezikom, razume igrače i igrači razumeju njega. Znamo šta želi, da hoće najbolje za nas i na tome radi sa nama", izjavio je mladi centar Partizana… »
Smailagić više naučio o košarci u Partizanu nego u NBA, šta crno-beli moraju bolje?
Sportske.net 26.10.2021
Košarkaš Partizana Alen Smailagić bio je gost "Jurohupsa" za koji je govorio o svojoj dosadašnjoj karijeri koja ga je preko NBA lige i Golden Stejt Voriorsa dovela do crno-belog dresa. Zanimljiv put imao je ovaj krilni centar koji je 2018. godine… »
Vesti dana »
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 7 satijoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Papadakis: Komercijalne banke spremne da podrže povoljniju kupovinu stanova za mlade
RTV pre 2 satajoš 12 povezanih