Povezane vesti

Maksimalan učinak srpskih takmičara

Politika 27.10.2021
Prvog dana takmičenja pobede ostvarili Pavel Fjodorov, Almar Memić i Sadam Magamedav. Furiozan start Orlova na 21. Svetskom prvenstvu u boksu. Zabel Pavel Fjodorov u poluvelter kategoriji (do 63,5kg) uspešno je „probio led” bokserske reprezentacije… »

Srpski bokseri ponovo u ringu: Evo kada će se ponos srpske nacije boriti

Večernje novosti 27.10.2021
FOTO: BSS Oni će nastupiti po sledećem rasporedu: DŽejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (71kg) boriće se protiv Tanzanijca Kasima Mundbukive kao sedmi meč od 13 časova, dok će Slobodan Jovanović u kruzeru (86kg) snage odmeriti sa Kubancem… »

Četiri srpska boksera danas nastupaju na SP u Beogradu

Danas 27.10.2021
Srbiju će danas na Svetskom prvenstvu u amaterskom boksu u Beogradu predstavljati četiri takmičara. Džejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (do 71 kilograma) za protivnika u prvom kolu ima predstavnika Tanzanije Kasima Mundbukivea (sedmi meč od… »

Vreme je za nove pobede: Evo kada danas nastupaju srpski bokseri – potrebna im je vaša podrška!

Hot sport 27.10.2021
Novi ispiti za srpske boksere na SP. Na redu je treći dan Svetskog prvenstva u olimpijskom boksu za muškarce 2021. u beogradskoj Areni. Od naših boksovaće četiri reprezentativca. Posle tri pobede na startu, poraslo je i interesovanje za dalje… »

Četiri predstavnika Srbije drugog dana Svetskog prvenstva

B92 27.10.2021
Srbiju će drugog dana Svetskog prvenstva u amaterskom boksu u Beogradu predstavljati četiri takmičara. Džejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (do 71 kilograma) za protivnika u prvom kolu ima predstavnika Tanzanije Kasima Mundbukivea (sedmi meč od… »

Četiri srpska boksera danas nastupaju na SP u Beogradu

Sportske.net 27.10.2021
Srbiju će danas na Svetskom prvenstvu u amaterskom boksu u Beogradu predstavljati četiri takmičara. Džejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (do 71 kilograma) za protivnika u prvom kolu ima predstavnika Tanzanije Kasima Mundbukivea (sedmi meč od… »

Četiri srpska boksera danas u ringu Arene na Svetskom prvenstvu 2021. u borbi za plasman u drugo kolo

Blic sport 27.10.2021
Danas će mečeve prvog kola na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu za muškarce 2021. u beogradskoj Areni boksovati četiri reprezentativca Srbije po sledećem rasporedu: U sredu 27. oktobra 2021. boje Srbije u Areni braniće Džejlan Toskić u… »

Kreću ljute bitke Novi ispiti za srpske boksere na SP

Alo 27.10.2021
Na redu je treći dan Svetskom prvenstva u olimpijskom boksu za muškarce 2021. u beogradskoj Areni. Od naših boksovaće četiri reprezentativca. Posle tri pobede na startu, poraslo je i interesovanje za naredne mečeve, a karte se uz internet mogu… »

Četiri srpska boksera počinju sa borbama na Svetskom prvenstvu

Nova 27.10.2021
Četiri boksera Srbije ove srede ulaze u ring na megdan rivalima na Svetskom prvenstvu koje se održava u Beogradu do 6. novembra. Džejlan Toskić će u polusednjoj kategoriji (71 kilogram) boksovati protiv Tanzanijca Tasima Mundbukive u sedmom meču… »

Memić i Magomedov doneli nove pobede Srbiji!

Sportske.net 27.10.2021
Reprezentativac Srbije u boksu Almir Memić pobedio je sinoć Britanca Luisa Ričardsona sa 4:1, u meču u srednjoj kategoriji do 75 kilograma na Svetskom prvenstvu u Beogradu. "Meč je bio veoma težak. Boksovao sam protiv Engleza koji je učestvovao na… »

Nestvaran početak Srbije na Svetskom prvenstvu: Tri boksera i tri ubedljive pobede, fenomenalna podrška na tribinama Arene

Blic sport 26.10.2021
Dominantna Srbija prvog dana takmičenja naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u omladinskom boksu za muškarce 2021. koje se održava pod svodovoima beogradske Arene. Prvu pobedu Srbije na ovom takmičenju izvojevao je Pavel Fjodorov savladavši… »

Sjajan dan za srpski boks: Tri od tri na Svetskom prvenstvu

Večernje novosti 26.10.2021
FOTO: BSS Prvu pobedu Srbije na ovom takmičenju izvojevao je Pavel Fjodorov savladavši rezultatom 5:0 reprezentativca Nemačke Davida Gevorkijana. Drugi trijumf našoj selekciji doneo je mladi srpski as Almir Memić u srednjoj kategoriji (75kg) protiv… »

Vesti dana »