Povezane vesti

Spot o vezama Srbije i Amerike svaka tri minuta na Tajms skveru

Politika 27.10.2021
NjUJORK - Promotivni video spot koji oslikava veze Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, kreiran povodom velikog jubileja 140 godina diplomatskih odnosa biće prikazivan danas tokom celog dana u srcu Menhetna, na jednom od čuvenih velikih video ekrana… »

Spot o vezama Srbije i SAD svaka tri minuta na Tajms skveru

RTV 27.10.2021
NJUJORK - Promotivni video spot koji oslikava veze Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, kreiran povodom velikog jubileja 140 godina diplomatskih odnosa biće prikazivan danas tokom celog dana u srcu Menhetna, na jednom od čuvenih velikih video ekrana… »

Srbija na Tajms skveru VIDEO

B92 27.10.2021
Njujork -- Promotivni video-spot koji odslikava veze Srbije i Sjedinjenih Američkih Država prikazan je na jednom od čuvenih velikih video-ekrana na Tajms skveru. Video-spot je kreiran povodom velikog jubileja 140 godina diplomatskih odnosa dve zemlje i… »

Srpska zastava vijori se u Njujorku: Spot o diplomatskim odnosima Srbije i SAD svaka tri minuta na Tajms skveru! (video)

Kurir 27.10.2021
Centralna proslava velikog jubileja u znak sećana na 1881. godinu kada su uspostavljeni diplomatski odnosi dveju zemalja potpisivanjem dva sporazuma biće organizovana u Vašingtonu u decembru. Promotivni video-spot koji oslikava veze Srbije i… »

Marina Abramović dobija zlatnu medalju od Đurića za izuzetne zasluge u oblasti kulture

Danas 27.10.2021
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić u Njujorku će uručiti umetnici Marini Abramović zlatnu medalju – orden, koji je u februaru dobila od predsednika Srbije za izuzetne zasluge u oblasti kulture, posebno performansa, preneo je Glas Amerike. U čast… »

Đurić uručuje Marini Abramović zlatnu medalju za zasluge

RTV 27.10.2021
VAŠINGTON - Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić najavio je da će danas na prijemu u čast konceptualne umetnice Marine Abramović i obeležavanja 140. godišnjice diplomatskih odnosa Srbije i SAD, uručiti priznatoj srpskoj umetnici zlatnu medalju za… »

Marini Abramović zlatna medalja za zasluge povodom 140. godišnjice diplomatskih odnosa Srbije i SAD

Blic 26.10.2021
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić najavio je da će sutra na prijemu u čast konceptualne umetnice Marine Abramović i obeležavanja 140. godišnjice diplomatskih odnosa Srbije i SAD, uručiti priznatoj srpskoj umetnici zlatnu medalju za zasluge. -… »

Vesti dana »