Povezane vesti
“Ja nisam tu da sudim, neka radi ko šta hoće” Ceca otvoreno o unuku, bahaćenju na estradi pa priznala da ima nove pesme
Mondo 27.10.2021
Pevačica Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o planovima za budućnost, najvećoj sreći ali i drugim kolegama. Pevačica Ceca Ražnatović otvoreno je progovorila o planovima za budućnost, najvećoj sreći ali i drugim kolegama. Svetlana Ceca Ražnatović… »
Ceca otkrila da ima nove pesme, pa progovorila o navikama unuka Željka i trošenju novca: "Pratim sve što donosi moderno doba"…
Blic 27.10.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović na snimanju "Zvezda Granda" progovorila je na niz tema koje intrigiraju javnost. - Vezana sam za unuka, raste, momčina! On je meni kruna života. Obožava muziku, voli dečje pesmice, moderne... Ovih dana praktikujemo… »
Vesti dana »
Tramp preti krajem primirja s Iranom, rastu ponovo tenzije oko Ormuskog moreuza
Vreme pre 34 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za subotu, 18. april 2026: Danas sunčano i toplo
Serbian News Media pre 19 minutajoš 15 povezanih
"Uzećemo uranijum na ovaj ili onaj način" Tramp najavio nastavak pregovora! Prvi brodovi prolaze kroz moreuz, SAD dozvolile kupovinu sankcionisane ruske nafte!
Kurir pre 14 minutajoš 16 povezanih
Bolna noć za najvećeg šutera ikad: Kraj sna o plej-ofu i povreda zbog koje se svi pitaju da li je došao kraj dinastije
Nova pre 14 minutajoš 13 povezanih