Повезане вести
Српска мисица показала симбол велике Албаније: Изазвала велику буру у јавности, а сад направила драстичан потез! (фото)
Курир 27.10.2021
Велику пометњу на друштвеним мрежама изазвала је фотографија српске мисице Валентине Петровић на којој позира са колегиницама, између осталих и са мисицом Албаније, док рукама показују знак двоглавог орла, што је симбол… »
Исповест оца мисице Валентине која је обрукала Србију: Ја сам четник, полудео сам кад сам видео да велича велику албанију!
Курир 27.10.2021
Након срамних фотографија српске мисице Валентине Петровић, огласио се њен отац који је покушао да оправда поступак које ћерке. Након срамних фотографија српске мисице Валентине Петровић, која је, позирајући с представницама… »
"Шокирана сам, подржавам одлуку да је врате": Након што је српска мисица показала двоглавог орла, колегиница је оштро осуђује…
Блиц 27.10.2021
Након што је гест српске мисице Валентине Петровић, која је на Избору за мис Интерконтинетал у Египту показала симбол двоглавог орла, изазвао буру у јавности, огласила се и бивша учесница "Задруге" и певачица Сара Рељић, која ће… »
Српска мисица показала грб двоглавог орла, албанска показала три прста
Нова 27.10.2021
Валентина Петровић завршила је у вестима, не због своје лепоте, него због тога што се фотографисала показујући рукама симбол двоглавог орла, заједно са својим колегиницама, мисицама из Албаније, Црне Горе и са Косова. У знак… »
"УС*ан је један живот због случајне грешке" Српска мисица се огласила и шаље поруку: "Лицемерје је гора срамота него моја…
Блиц 27.10.2021
Праву буру на друштвеним мрежама изазвала је фотографија српске мисице Валентине Петровић на којој позира са колегиницама, између осталих и са мисицом Албаније, док рукама показују знак двоглавог орла, што је симбол такозване… »
Непромишљена одлука довела је до хаоса: Сара Рељић открила шта мисли о мисици која је показала двоглавог орла, изнела свој…
Курир 27.10.2021
Након што је одјекнула вест да је српска представница на Избору за мис, Валентина Петровић, заједно са представницама Црне Горе, Албаније и тзв. државе Косово, показала двоглавог орла, огласила се Сара Рељић. Валентина је… »
Албански медији разапели своју мисицу: Осудили је зато што је показала три прста са српском представницом
Блиц 27.10.2021
Након што је гест српске мисице Валентине Петровић, која је на Избору за мис Интерконтинетал у Египту показала симбол двоглавог орла, изазвао буру у јавности, њена албанска колегиница из такмичења показала је српски симбол, три… »
Ево ко је мисица која је показала двоглавог орла, па је враћају у Србију: "Морате мало бити и плавуша", воли егзотичне…
Блиц 27.10.2021
На друштвеним мрежама јуче је осванула фотографија српске мисице Валентине Петровић на којој она позира са колегиницама, док рукама показују знак двоглавог орла, што је симбол такозване "велике Албаније". Валентина се… »
Вести дана »
Валић Недељковић: Непотпуни избор Савета РЕМ-а је пропуст који није смео да се догоди
Данас пре 2 сатајош 1 повезана