Povezane vesti
Prema barbari sam grub samo tokom s*ksa! Darko Lazić i pevačica progovorili o tuči i otkrili istinu o svom odnosu!
Kurir 27.10.2021
Darko Lazić i njegova nova partnerka, pevačica Barbara Bobak nedavno su se našli u žiži skandala kada su se u javnosti pojavile priče da je između njih došlo do fizičkog obračuna. Nedugo zatim u medijima se pojavila vest i da je pevač još… »
"Grub sam samo tokom intimnih odnosa": Šok odgovor Darka Lazića nakon vesti da se pobio sa Barbarom: "Nisam joj slomio prst…
Blic 27.10.2021
Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak našli su se u žiži medijske pažnje kad je procurela vest da su se navodno potukli na jednom privatnom veselju, a ona je usledio još jedan šok kada su mediji objavili da je par ponovo nesuglasice rešavao… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih