Повезане вести
"Осећам велико олакшање": Фудбалер се јавно обратио и поручио да је геј: Одрастао сам мислећи да се о овој теми никада не…
Спортал блиц 27.10.2021
, дефанзивац аустралијског , једини је активни фудбалер, из првих дивизија такмичења широм света, који је отворено признао да је хомосексуалац. Каваљо је чињеницу да је хомосексуалац обелоданио за званичан Твитер налог клуба… »
Први фудбалер који је признао да је геј
Вести онлине 27.10.2021
Фудбалер аустралијског Аделејд Јунајтеда Џосх Каваљо једини је активни професионални играч из првог ранга такмичења који је обелоданио је да је хомосексуалац. Како преноси ББЦ, Каваљо је о својој сексуалности проговорио за… »
"Ја сам фудбалер и хомосексуалац": Емотивна исповест дефанзивца Јунајтеда - "Све што желим је да ме третирају као остале"…
Вечерње новости 27.10.2021
фото: твитер принтскрин/аделаидеунитед Како преноси Би-Би-Си, Каваљо је о својој сексуалности проговорио за званични Твитер налог клуба, а 21-годишњи леви бек, који игра у првој лиги Аустралије, изјавио да је од 15. године… »
Подршка стиже Кавалију: „Ја сам фудбалер. И ја сам геј“
Н1 Инфо 27.10.2021
Бројни клубови, спортисти, разне организације у среду су уједињени у подршци двадесетједногодишњем аустралијанском фудбалеру, једном од реткох професионалаца у овом спорту који је отворено признао да је геј. „Здраво свима, ја… »
ВИДЕО Први активни фудбалер који је обелоданио да је геј плакао пред камером
Нова 27.10.2021
Фудбалер аустралијског Аделејд Јунајтеда Џош Каваљо једини је активни професионални играч из првог ранга такмичења који је обелоданио је да је хомосексуалац. Како преноси ББЦ, Каваљо је о својој сексуалности проговорио за… »
Фудбалер изашао пред камеру и признао да је геј: Не жели да се скрива – свако заслужује право да буде аутентичан! (видео)
Хот спорт 27.10.2021
Хоће једнак третман. Фудбалер аустралијског прволиогаша екипе Аделејд јунајтеда Џош Кавало, отворено је признао да је хомосексуалац. Он је снимио видео поруку у којој је са целим светом поделио оно што је дуго скривао и тако је… »
"Здраво, ја сам фудбалер и ја сам геј": Играч признао своју сексуалност и шокирао нацију, не жели да се скрива! (видео)
Мондо 27.10.2021
Он је постао први фудбалер који игра у најјачем рангу неког професионалног такмичења који је признао да је хомосексуалац. Он је постао први фудбалер који игра у најјачем рангу неког професионалног такмичења који је признао да… »
Вести дана »

Вучић: Најважније да у ери великих турбуленција сачувамо мир, слободу и јединство
РТВ пре 38 минутајош 8 повезаних

Јак земљотрес погодио Грчку: Потрес од 4,1 степена по Рихтеру, ево где је био епицентар
Мондо пре 2 минутајош 7 повезаних